Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 arkadaşlar yaklaşık 3 gündür oynuyorum gayet hoş güzel bir oyun ama pek bi bilgim yok açıkcası. şuan level 18 human knight bir karakterim var. oyun ile ilgilenen arkadaşlara bir kaç sorun olacak. 1. Knight karakteri için hangi skillere yuklenmem lazım 2. Level kasmak için 1-2 level düşük seviye yaratıklar mı? yoksa 1-2 level yuksek yaratıklarla mı exp kasmaliyim? 3. 18 level için tullan iyi bir şehir mi? 4. Item Trader nie bu kadar pahalı asdasdha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 30 lvl olduk hala forumdan tık yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 oynuyan yok demekki :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 okuyan varda bilen yok ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Betasını oynamıştım ama o zaman paralı (aylık ücret) vardı ve ingame shop falan çok kötü durumdaydı. Sonradan aylık ücreti kaldırıp, premium muhabbetine geçtiler. Ne oldu bilemiyorum sonrasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 lvl kasmak için dungeonlar var oraya git. Deli xp veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Dungeonlardan cikmioruz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ben de betasını oynamıştım. millet deli gibi lineage clone diyip duruyordu main chat te. sinematikleri ve müzikleri kadar başarılı değil ne yazık ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Bence girin görün lineage göre daha başarılı buldum oyunu. Geliştiriorlar yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Baya övmüşler donanımhaber'de ama yorumlar doğrumu bellide olmaz . Çok mmo abazası var orda :) http://forum.donanimhaber.com/m_16762580/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Birşey sorucam birde . Oyunda item Mall varmı ? İtem mall varsa oynamaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Wow'daki item merchant sistemi bulunmakta. Gayet hoş ve güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Hacı senin nick ne bide hangi serverdasın. Ben 23 oldum, nick Diyavol. Görürsen bir selam çak. :D Aga parti plsss. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Gaianon serverindayım nick Catafalque umarım aynı serverdayızdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ben diğer serverdayım. :) Tutturamadık be tüh. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Gaihanondayım, human archer kasıyorum.Eupharates nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Gardaş Jartiyer limi geziyor woman elfler bu oyunda o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 OOOO hemen başlıyorum oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Elfler süper ya. :D Diğer servere gelsin yeni başlicaklar yaf. İspanyollarla takılıyorum ha bire. Ama süper adamlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ooo jartiyer asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 [spo][/spo][spo] [/spo] Bu da benim orc. Biraz eski bir resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 oha nasıl bi orc o, yakışıklı ve karizmatik orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Berbere verince parayı yapıor abimiz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Gaiahon'da olanalr om atsın Guildimiz falam var geliştirelim bende 32 levelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Geliorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar