Farinal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Bende Thor sevmezdim eskiden ama Marvel'ın bu tanrılı serileri aslında oldukça güzel. Ares'in de falan olduğu Olympusluların olduğu serilerde öyle. Güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Hangi Seriler Onlar Yau ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Unutmuşum, sağol ya, hatırlattın. 85 bugün çıktı, geceyarısına doğru düşer. 86, 14 Kasım'da çıkacak. İki yıl kadar sonra da bitecek. Bunu seversen yine Vertigo'dan Transmetropolitan'ı da oku. Warren Ellis'den 60 sayılık tamamlanmış bir seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesela Thor - Vikings, Thor - Blood Oath, Ares Mini Series. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Thor eskiden kötüydü zaten, Marvel çok değişti. Thor da çok güzel artık. Burada konuşmuştuk. Ragnarok öyküsüyle sevdim ben Thor'u. Asgard'da geçiyor öykü ama inanılmaz güzel birşey. Devamı bu konu ile başlıyor zaten. Öncesini boş verin, Ragnarok'dan başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Beklediğimden daha iyiydi. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Mükemmel bir sayıydı ya :D Hele o şerefsiz Tony iyi bi dayak yedi bi maymuna döndü ya eridim bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Umarım ilerde Thor vs. Sentry yapıp cıvıtmaz. Büyük ihtimalle Loki'yi göreceğiz diye düşünüyorum ben ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Evet, bugün 10. sayı çıkıyor, 10 gün kadar sonra elime geçer, konuşuruz. İnternetten okuyupta spoiler vermeyin. Secret Invasion'a da bulaşmayıp yeni cross-over çılgınlığından uzak kaldılar güzel oldu. Loki ve Dr. Doom bereber ne planlıyor merak ediyorum. Loki çok büyük şeyler vaadetmiş olmalıki Loki Doom'u dinliyor. Gerçi Loki bu, ne yapacağı belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ben hala okumadım şu seriyi pff nerden buluyosunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Demonoid'de bulunuyor, olmazsa Google'da Thor #10 rapidshare yaz çıkar. Kendisini bulmak diyorsan, Robinson popüler serileri ve yazarları getiriyor bir de üzerine isterseniz abonelik alıyor. Kapak fiyatıyla satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 robinson baya iyi o konuda ama sipariş üzerine istersen biraz geç geliyor özellikle manga falan. 2-3 hafta beklediğim olmuştu. THorunda 1. sayısını almıştım öyle ama sonra istanbula gidemediğimden başka sayısını alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 11. sayıyı sonunda okuyabildim. Çok yavaş ilerliyor ama beklemeye daima değiyor. Okuyun diyim, daha ne diyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Çildıracağım, Marvel'in seneryo olarak en iyi serisi şu an X-Factor le birlikte bence, yer ay bekliyorum tırnaklarımı kemirerek, bu gün gelmesi lazımdı, şu anda okuyor olmalıydım ama 24 Aralık'a ertelendi 2. sayı. Hırrr :(:(:( İlk 11 sayıyı okuyun bari hiç okumadıysanız daha, mükemmel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
claw Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Ben çıktığı gün okuyorum Thor sayılarını. Malesef çok gecikmeli cıkıyor üstünede hikaye bu kadar yavaş ilerleyince hoş olmuyor. Ama her sayı gerçekten kaliteli. Özellikle en son Hulk serisinden sonra daha bi kaliteli geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 12. sayı çıktı. Sonraki 23 Ocak'da. Çok güzeldi yine. Loki'nin ne planladığını merak ediyorum. Öyküyü tekrar okudum, Secret Invasion'ın tekrar bir gözden geçirdim. Bir şeyler var, hissediyorum ama yakalıyamıyorum. Tahminlerim var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Nedir bu ya... Yarın ki sayı 11 Şubat'a ertelendi. Gerçi böyle daha iyi olabilir, aceleya getirmesinler mükemmel seriyi. 2-3 ayda bir sayı ama mükemmel, okumadıysanız hemen bu gece başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Wow! 96 sayfalık özel sayı. Üç aylık yokluğunu telafi etti. Wow! Okuyun bu seriyi. Bu 13. sayı inanılmaz iyiydi. Ayrıca 1. sayıda başlayan story arc da bitti. Okumanın tam zamanı yani. Yani sayı 18 Mart'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 18 mart ne zaman gelicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Werewolf said: Resimdeki nooba benziyor. Mamilatör yapılır mı o heroya. ıyıde majoilnir yapmış zaten mamiltor degil. sımdı gordum yazamadan edemedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bu arada, son 1-1.5 senının avengerlarını okuyorumda. cooook net bir şekilde Loki cok ama cok mükemmel gidiyo. abuk skrull invasion conspreasylerinden sonra Lokinin planlari o kadar iyi geldiki anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar