Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thor

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Unutmuşum, sağol ya, hatırlattın. 85 bugün çıktı, geceyarısına doğru düşer.

86, 14 Kasım'da çıkacak. İki yıl kadar sonra da bitecek. Bunu seversen yine Vertigo'dan Transmetropolitan'ı da oku. Warren Ellis'den 60 sayılık tamamlanmış bir seri.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Thor eskiden kötüydü zaten, Marvel çok değişti. Thor da çok güzel artık. Burada konuşmuştuk.

Ragnarok öyküsüyle sevdim ben Thor'u. Asgard'da geçiyor öykü ama inanılmaz güzel birşey. Devamı bu konu ile başlıyor zaten. Öncesini boş verin, Ragnarok'dan başlayın.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Umarım ilerde Thor vs. Sentry yapıp cıvıtmaz. Büyük ihtimalle Loki'yi göreceğiz diye düşünüyorum ben ilerde.
  • 10 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Evet, bugün 10. sayı çıkıyor, 10 gün kadar sonra elime geçer, konuşuruz.

İnternetten okuyupta spoiler vermeyin.

Secret Invasion'a da bulaşmayıp yeni cross-over çılgınlığından uzak kaldılar güzel oldu.

Loki ve Dr. Doom bereber ne planlıyor merak ediyorum. Loki çok büyük şeyler vaadetmiş olmalıki Loki Doom'u dinliyor. Gerçi Loki bu, ne yapacağı belli olmaz.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Demonoid'de bulunuyor, olmazsa Google'da Thor #10 rapidshare yaz çıkar.

Kendisini bulmak diyorsan, Robinson popüler serileri ve yazarları getiriyor bir de üzerine isterseniz abonelik alıyor. Kapak fiyatıyla satıyorlar.
Mesaj tarihi:
robinson baya iyi o konuda ama sipariş üzerine istersen biraz geç geliyor özellikle manga falan. 2-3 hafta beklediğim olmuştu. THorunda 1. sayısını almıştım öyle ama sonra istanbula gidemediğimden başka sayısını alamadım.
  • 3 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
11. sayıyı sonunda okuyabildim. Çok yavaş ilerliyor ama beklemeye daima değiyor.

Okuyun diyim, daha ne diyim?
  • 3 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Çildıracağım, Marvel'in seneryo olarak en iyi serisi şu an X-Factor le birlikte bence, yer ay bekliyorum tırnaklarımı kemirerek, bu gün gelmesi lazımdı, şu anda okuyor olmalıydım ama 24 Aralık'a ertelendi 2. sayı.

Hırrr :(:(:(

İlk 11 sayıyı okuyun bari hiç okumadıysanız daha, mükemmel gidiyor.
Mesaj tarihi:
Ben çıktığı gün okuyorum Thor sayılarını. Malesef çok gecikmeli cıkıyor üstünede hikaye bu kadar yavaş ilerleyince hoş olmuyor. Ama her sayı gerçekten kaliteli. Özellikle en son Hulk serisinden sonra daha bi kaliteli geliyor
  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
12. sayı çıktı. Sonraki 23 Ocak'da. Çok güzeldi yine.

Loki'nin ne planladığını merak ediyorum. Öyküyü tekrar okudum, Secret Invasion'ın tekrar bir gözden geçirdim. Bir şeyler var, hissediyorum ama yakalıyamıyorum. Tahminlerim var sadece.

• 4 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Nedir bu ya...

Yarın ki sayı 11 Şubat'a ertelendi. Gerçi böyle daha iyi olabilir, aceleya getirmesinler mükemmel seriyi. 2-3 ayda bir sayı ama mükemmel, okumadıysanız hemen bu gece başlayın.
  • 4 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Wow!

96 sayfalık özel sayı. Üç aylık yokluğunu telafi etti. Wow!

Okuyun bu seriyi. Bu 13. sayı inanılmaz iyiydi. Ayrıca 1. sayıda başlayan story arc da bitti. Okumanın tam zamanı yani.

Yani sayı 18 Mart'da.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Werewolf said:
Resimdeki nooba benziyor.

Mamilatör yapılır mı o heroya.

ıyıde majoilnir yapmış zaten mamiltor degil.

sımdı gordum yazamadan edemedım
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu arada, son 1-1.5 senının avengerlarını okuyorumda.
cooook net bir şekilde Loki cok ama cok mükemmel gidiyo.

abuk skrull invasion conspreasylerinden sonra Lokinin planlari o kadar iyi geldiki anlatamam.
  • Yeni Oluştur...