Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thor

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Thor eskiden kötüydü zaten, Marvel çok değişti. Thor da çok güzel artık. Burada konuşmuştuk.

Ragnarok öyküsüyle sevdim ben Thor'u. Asgard'da geçiyor öykü ama inanılmaz güzel birşey. Devamı bu konu ile başlıyor zaten. Öncesini boş verin, Ragnarok'dan başlayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Evet, bugün 10. sayı çıkıyor, 10 gün kadar sonra elime geçer, konuşuruz.

İnternetten okuyupta spoiler vermeyin.

Secret Invasion'a da bulaşmayıp yeni cross-over çılgınlığından uzak kaldılar güzel oldu.

Loki ve Dr. Doom bereber ne planlıyor merak ediyorum. Loki çok büyük şeyler vaadetmiş olmalıki Loki Doom'u dinliyor. Gerçi Loki bu, ne yapacağı belli olmaz.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Demonoid'de bulunuyor, olmazsa Google'da Thor #10 rapidshare yaz çıkar.

Kendisini bulmak diyorsan, Robinson popüler serileri ve yazarları getiriyor bir de üzerine isterseniz abonelik alıyor. Kapak fiyatıyla satıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Çildıracağım, Marvel'in seneryo olarak en iyi serisi şu an X-Factor le birlikte bence, yer ay bekliyorum tırnaklarımı kemirerek, bu gün gelmesi lazımdı, şu anda okuyor olmalıydım ama 24 Aralık'a ertelendi 2. sayı.

Hırrr :(:(:(

İlk 11 sayıyı okuyun bari hiç okumadıysanız daha, mükemmel gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
12. sayı çıktı. Sonraki 23 Ocak'da. Çok güzeldi yine.

Loki'nin ne planladığını merak ediyorum. Öyküyü tekrar okudum, Secret Invasion'ın tekrar bir gözden geçirdim. Bir şeyler var, hissediyorum ama yakalıyamıyorum. Tahminlerim var sadece.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...