Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Kayıt tek gün olduğu için haliyle tırsmaktayım evraklarda sorun çıkmasın diye.Marmara diş hekimliğine girdim,bize özel devlet hastanesinden tam teşekküllü rapor isteniyormş. Bu raporu en rahat nasıl elde edebilirim? Sağlık ocağı yada verem savaş dispanseri olr mu? Bir de Sait Çiftçi kamu sağlık merkezi diye bir yer var balmumcuda bilen bilir,oranın raporu geçerli olr mu sizce? edit : aa bi de en bombası 17 eylülde katkı payını yatırıp 4 eylüldeki kayıt a dekontu getirmem lzmmş vay canına :S edit bomba : sait çiftçide raporun 110 YTL oldğnu gördüm :S oha desem [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 01:52 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 tam teşekküllü ise , tam teşekküllü rapor veren tam teşeküllü bir hastahaneye gitmen lazım benim bildiğim. çevredeki devlet hastahanelerine sor, onlar hallederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 onlarda iş öyle kolay işlemiyor işte,çevremde tam teşekküllü rapor veren tam teşekküllü(!) bi SSK var,ancak sağlık karnem yk,snçta orayada para vericem..Sıra alıcam kaldı ki hayatmda hiç gitmedm,orda sürünücem tahminimce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paticikte yardım denilen şey bitmiş,harika.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 İyi de sağlık karnen yoksa mecburen para vereceksin (başka bir yol var mı emin değilim). Bunun dışında söylenecek herşey rüşvet, adam kayırma vs. çerçevesinde döneceği için insanlar susuyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Yok bn yanlış anlaşıldım o zmn.. Yasadışı birşey sormadım bn para vericem ddm ama 110 ytl gördm doğru mudur ddm en basiti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 doktor tanıdığın varsa hızlandırabilirler işlerini, çevrene bir soruştur. tam teşekküllü rapordan kastın tam olarak ne ki? okulun istediklerini tam isimleriyle öğrenip öyle git hastaneye derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ne oldğunu bnde bilmiyorm,aynen yukarda yazdğm gibi yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Seperate aynı yerde okucaz. bende marmara iletişimi kazandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 hatta aynı gün kayda gidicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duruncu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Tam tesekküllü raporu bence en yakın sağlık ocağına sor.. Oradakiler seni yönlendirirler.. Doktor tanıdık ayarlarsan çok çok kolay halledersin.. Bence bir an önce sor soruştur.. Hemen gidip para bayılma derim.. Bu arada aklıma geldi.. Belediye tanıdığın varsa oranın doktorları da rapor verebiliyor.. [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 23:05 tarihinde, Duruncu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 tmm hallettm saolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar