aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kuzenim de cok sever lolipop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 editledim [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 04:15 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 * lolipop yiyo musunuz? evet * kim lolipop yer? (cinsiyet, yaş...) bence herkes yemeli, yasi basi olmamali. * ne gibi durumlarda lolipop yenir? sinir stres durumlarinda, can sikintisinda, finallere calişirken ekler: - en son ne zaman lolipop yediniz? bi kaç gun oldu sanirim - en son ne zaman lolipop satın aldınız? en son yedigimi kendim almistim - kim/nasıl biri "çocuk muyum la ben?" diye düşünür de yemez? yok zaten hatirliyorum o kadar yasli değilim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 * lolipop yiyo musunuz? Yalıyorum ben genelde, yiince dişlerim acıyo. * kim lolipop yer? (cinsiyet, yaş...) Ufaklıklar genelde. Ya da çocukluğunu yaşayamamış yetişkinler =P. Sigarayı bırakmaya çalışanlar da olabilir. * ne gibi durumlarda lolipop yenir? Valla şimdi bu çok enteresan bi soru olmuş. Hani "Genelde düğünlerde tüketilir." falan tarzı bir cevap verilemiyor ki buna. Öyle alış veriş yaparken göze takılırsa alınıyor. Çok farklı tatlarda olursa, denemek için alınıyor. Mesela Rocco'nunkiler süper hakkaten. Bir de sakızlı olması da avantaj. =P ekler: - en son ne zaman lolipop yediniz? Geçen ay. - en son ne zaman lolipop satın aldınız? Geçen ay. - kim/nasıl biri "çocuk muyum la ben?" diye düşünür de yemez? Valla böyle delikanlılık taslayan sokak serserileri geldi direkt aklıma ehueh. "Ben lolipop yemem" diyen adam cinstir biraz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bittiii alooo bitti saat kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 you can lick my lollipop bu sezonun en populer parcalarindan biri olduktan sonra lollipop satislarinda dalgalanma gozlemek olasi ema :D [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 05:17 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Araba kullanırkan lolipop emerim. Trafik stresini alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 valla yazın arkadaslarla gece takılırken alıp yiyoduk hepimiz. uzun süredir yemiyorum ama çok seviyorum. ama şimdi evden okula giderken çıkıcam sokakta ağzımda lolipop, vapura binicem ağzımdan çıkarıcam, yalayıp bi daha sokucam falan. insanlar garip bakar diye utanıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar