Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Arkadaşlar ben ati radeon un software i catalyst mi ne onu kurcalıodum orda klon mu ne bişey vardı. acaba nolcak dedim bir deneyeyim. onu aktive ettim, ekran sadece bi kısmını gösterio tüm ekranın, yani 3000*2000 fln oldu çözünürlük, ama bunu atiden yaptıım için 15 sn sonra ok e basmazsan geri alma olayı da yok, napcamı şaşırdım. ekran masaüstünün küçük bi bölümünü gösteriyor şuan, ve değiştirmek için catalyst e girdiimde catalyst görünmüyor, o kadar küçük bir alanı görüyorum yani. Napcamı şaşırdım nolur yardım edin. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 güvenli kipte aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 onu da beceremedim ya. xp kullanıyorum nasıl yapıcam? sağol bu arada aktiftablet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Bilgisayar açılırken windows xp yükleme ekranı gelmeden f8 tuşuna bas. Epey bir seçenek çıkacak karşına, güvenli kipi orada seçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 sağolun. şimdi denedim de. olmadı ya. çünkü ati nin sofware ini açamıyorum, sanırım güvenli kipte olduğum için. off bilgisyarı acil düzeltmem lazım arkadaşlar, acil bir işim var. :( fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Güvenli kipte aç. Atinin yazılımını açma. Masaüstüne sağ klik, özelliklerden. Çözünürlüğü düşür. Sonra yeniden başlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 asıl komik olanı söyleyeyim. denedim onu. ama azalttığım zaman çözünürlüğü, azalmıyo!! ben böyle bişey görmedim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Sırasıyla şunları dene, belki çare olabilir. Masaüstünde herhangi bir yere sağ tıkla Yukarı yün tuşuna bas Enter'a bas 4 kere tab tuşuna bas 4 kere sağ yön tuşuna bas 2 kere tab tuşuna bas Sonra burada 7-8 kere sol yön tuşuna bas ki mümkün olan en düşük çözünürlüğü seç Enter'a bas Sağ yön tuşuna bas Tekrar son kez enter'a bas. Ehe kusura bakma biraz aptal işi gibi oldu ama çoğu durumda klavye en iyi yardımcın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Güvenli kpite zaten tek çözünürlük vardır. Yeniden başlatınca azaldığını görmen lazım. Üsttekiler de yardım cı olur gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 hehe valla pekazizin yazdığı muhtemelen işe yarayacaktır hemen deniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 denedim, baya bir denedim. ama herhalde properties deki settings bölümü farklı bende. ondan dolayı başaramıyorum. fıttırıcam birazdan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ekran çözünürlüğünü ayarlayan bi program yazsın birisi çabucanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 anlamadım cthulhu [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:13 tarihinde, Solonor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Bir de güvenli kipi seçtiğin ekranda "geçerli vga uygulamasını etkinleştir" diye bir seçenek olması lazım (salladım epey ama vga filan görürsün kesin). Bir de onu dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 deniyorum saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 şey diyorum win programlamayla uğraşan birisi ekan çözünürlüğü ayarlayıcısı yazıversin sana olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 oh be arkadaşlar. ilginize teşekkürler hepinizin. vga olayıyla çözdüm. şükürler olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 hazırı var zaten.. resolution changer sx diye arat googledan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Hadi bakalım, geçmiş olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 sağolasın pekaziz. :) ya benim anlamadığım o programı indirmiş olsam bile, nası açıcaktım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar