Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 cokta fifi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 @delioğlan: Cowboy Bebop izlemen lazım senin, geçer. Kartona param yok valla, ama 2. dediğini aynen uyguluyorum. ama samson sertmiş yahu hafifi yok mu bunun? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 aha lan bu topic düşerse kuzenim uçaktan atlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 öğlen sigarası bitip dışarıya çıkamayacak kadar miskin olanlarda birleşsin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 gece sigaram bitti.sabah oldu ve şimdi öğleden sora. galiba bıraktım.emin deilim.dayanamıyorum bi sinirlilik bi öfke bi delilik hali var üstümde ama hayırlısı.önümde bi paket drum ve rızla durmasına rağmen sarmadımda.dirayetli bi insan olmaya başladım.bi terslik var bu işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Oh Daesu, karton alınca otlakçılardan kurtuluş olmuyor... Kendim sarmakla da uğraşamıyorum, Oh Daesu. Oh... Daesu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bende bi tane kaldi biticek yaaa kotu bişi bu yaaa cok cabuk bitiyo bunun uzunun uzunu falan cıksa keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 uzun 2000 kadar bereketlisini görmedim tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 harbimi denemek lazim yarın deniym bare yaw boyle bişey olacak puro gibi yarim saat içiceksin ama sigara tadinda olabak ne bilem acayp bişi istiorm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 uzun bi sarma yap kendine yarım saat bitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Gece sigaram bitiyor ama evimin karşısında sabaha kadar açık benzinci var. Evet kıl olun diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ben sigara içmiyorum, hiç sigaram bitmiyor kıl olun diye yazdım ama olmadınız di mi off abi ben hiç beceremiyorum bu işleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Sigara sux. Kahvem bitiyor. ='(((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 evin önünde 2 tane bakkal var 7/24 açık..hadi bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Hay allahım ne hanzo adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Biz burada şehirliler olarak konuşuyoruz maraşlım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ne yani Cons'un da oteli var hem de buyukelciler kaliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ben de telefon ediyom w.bush a getiriyo gece ucte sigarayi hadiiii....:D kafam mafam gitti yaaa sacmalamaya basladım iyice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 karton var bende, son paket kalınca yenisini alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ühü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 sigara içilir mi hiç, iğrenç. tü kaka. *eline vurur ve sigarasını düşürür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 sigara ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Joscelin bana beddua okudu, neyse ki bakkal açık. Kaçtım ben 10 paket almaya gidiyorum efenim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 hala 2 tane sigaram var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar