Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Off nefret ediyorum gecenin bir yarısı sigaramın bitmesinden. Hayır bir şey değil, açık yer bulana kadar bir saat dolaşmam gerekiyor gece gece, binbir türlü adam var sokakta. Çıkıyorum ben yine sigara almaya, yarım saate dönmezsem gg anam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 benim anlamadığım bişi var. şimdi sen oturacaksın bilgisayar başında olacaksın diye gündüz vakti düşünmüşsündür veya hep aynı şeyi yapıosundur. yahu kardeşim gece şu kadar saat ayakta kalıcam şu kadar sigara içicem demio musunuz siz ya. nası sigaram bitti muhabbeti yapıosunuz anlamıyorum :D ha paran yoktur zorunlu bi şekilde sigarasız kalırsınız anlarım da bu garip gelio madem bitince üzülceksin git bi paket daha al fazladan veya ne bileyim yarım saatte bi tane içiosan az varsa 1 saatte bi tane iç vs vs.. çok doluyum uykum var saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 son 4 ama biticek biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 haha kustu lan:P masadan atsaydın cocugu bari. ayrıca benim var,olmasada gidemem.travesti dolu cadde,sigara olurum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ICMAYIN SIGARA, KUZENIMIN ASTIMI VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 benim bitti. anneminkiler bile bitti. durumum çok vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ben her seferinde sigara sarmaktan nefret ediyorum asil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 benzinciler 7/24 açıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 aslında bırakmam lazım artık şunu. salak gibi başladım hey allahım ne hanzo adamlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hey allahım ne hanzo adamlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Madcat, öğlene doğru uyuyup geceyarısı kalkan bir insanım/hayvanım. Öğlen vaktine kadar hem evdeki pakedin yarısı dolu kalıyor, hem de 40+ sıcakta dışarı çıkmak istemiyorum. Kalkınca da her yer kapalı oluyor. Gittim 3 paket sigara alıp geldim, yolda 3 kişiyi gördüm. Bir tanesi atlet giymiş zenci bir arkadaştı, korktum başta. Sonra karanlıktan zenci gibi görüldüğünü anladım, korkum geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hey allahım V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bilgisayar başında cok gidiyor,cakmak kullanmıyorum artık ondan ona şeklinde gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 CONS NE ALLAHI YA, SENİN YUZUNDEN ATEİST KUZENİM KAKASINI YEDİ NE HANZO ADAM YA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ohoo girls next door basladi, yemisim sigarayi, 18 yasindan kucuk kuzenler odalarina gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bu saatte girls next door? gege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 gerizekalı angut senin yüzünden müslüman kuzenim sayende spo açmadan yaptıın bu salaklık yüzünden abdestini kaçırdı hey allahım ne hanzo adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yedeğin yedeği var : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 aga video, resim koymadik ya, hanzo kuzenin seyini tutamiyosa ben napiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ya bu gerizekalı angut fena dolandı dilime:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 sizin yüzünüzden benim büyük kuzen kendi sigarası bitti zannedip masadan atlayıp sigara almaya gitti ne hanzo adamlarsınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 MASADAN DUSEN KUZENLER BIRLESIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 sayende yine düştü kuzenim!! OFFFFFFFFFF akila offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 aga kuzen yalama oldu yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 abi benim kuzen sizin yüzünüzden monitorun üzerine cıkıp kafa üstü yere atladı.helal olsun yani..allahın hanzoları ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar