Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Professionlarım hakkında danişiciiiim sizlere


Gangren

Öne çıkan mesajlar

Şimdi olay şu:

Druidim var, 64 şu anda, 70 olacak yakında inşallah. Düşündüm, biraz araştırdım, ileride hem az da olsa para yapacak, hemde bana biraz avantaj sağlayacak 2 profession ne olabilir..

1. Enchanting seçtim - Yüzüklere +4 Stats (+Healing) basarım dedim. Belki disenchant ile 3 - 5 kuruşta cebe atarım.

2. Tailoring - Yaptıklarımı disenchant eder, enchanting kasarım. Çanta yaparım, özellikle Imbued Netherweave mesela. Soulcloth, Spellcloth satarım, vs.
Belki BoP cloak bulur (eğer varsa - olursa) onları yaparım dedim.

Şu anda guildim ve serverım hafiften tırt, ancak 70 olunca iyi ve başarılı bir Türk guildine geçme olasılığım çok yüksek. Öyle veya böyle T4 (bilemediniz T5) toplayabilirim. Kendimi aşıp Arena kasabilirim veya Dungeon & Quest ödül itemleriyle takılabilirim.

Ayrıcana hardcore oyuncu da değilim (artık :p)

Şimdi para konusu çok önemli değil aslında ama, Enchanting'de 285lerde takıldım. Neden? Runed Arcanite Rod canımı sıktı. Neyse, verirsin 100g babalar gibi yaparım ama, sonra düşündüm de "Acaba değer mi?" diye.

Kendimi biliyorum çünkü, gidip ööle Trade kanalında SpamReklam yapmam. Veya deliler gibi kasmam bütün recipeler için.

Sorum şudur ki: Siz olsanız ne yapardınız?

1. Şu anki professionları bırakıp, LW + Skin mi alırsınız? Hani epix craft etmek için (gerçi burada sorun var çünkü Nether Vortex bulmam gayet zor yakın zaman içinde)

2. Şu anki professionlar ile gittiği yere kadar gidip, Expansion gelince Inscription'a mı geçersiniz? (Asıl amacım bu gibi, sonuçta PvE'den, PvP'den item öyle veya böyle geliyor, o kadar kasıp Craft etmeye gerek yok)

3. Şu anki professionları bırakıp, para için Mining + Skinning mi kasarsınız? (Gerçi şu son Daily questleri göz önünde bulundurmak lazım, para kasmak artık gayet kolay)

4. Diğer :p

Para getirisi de olsun ama asıl amacı karakterin daha iyi olmasına (kalıcı şekilde, mesela Inscription gibi) yardımcı olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her ne kadar herkes gathering en iyi para yolu dese de, kendimden ve benimle aynı serverda ve paticik user olan congraddan biliyorum, sırf AHdan malzeme alıp flask yaparak deli gibi para yapabilirsin. gerçi servera göre de değişir ama, ben günlük repairlerimi çok rahat çıkarıyorum hiç grind yapmadan. congrad da abarttı, relentless assault piyasasını elinde tutuyo adam, 25k parası oldu sanırım :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi spec üzerinde yoğunlaşacağına göre değişir. Finin dediği gibi pve oomkin olucaksan spellfire lazım. Pve resto için alchemy. O trinket iş yapıyor baya. Alchemy para için de güzeldir.

Enchantmentda +2 weapon damage yüzük olayı var, feral druid için baya güzel. Ama toplamda +4 oluyor sırf onun için değmez. Oyunun en iyi tank belt ve boot lw, ot olurum feral olurum diyosan lw tavsiye ederim.

Pvp için pek bişey diyemiyorum ama engineering kemerle botlar fena değil. Tabi arenada ne trinketler ne de bombalar kullanılmıyor o yüzden çok da işe yaramıyor engineering.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mesleklerden uzun vadede para kazanmayı unut(belki hearb hariç) sonuçta serverdaki insan sayısı belli bir seviyeye ulaştığında her meslekten bol bol adam bulunuyor. Sen yaptığın iş karşılığında Xg talep etsen bir başka dallama çıkıp X-1g istiyor. Bu böyle uzayıp giderken bir de bakıyorsun yaptığın itemın reglerinin fiyatı itemdan daha yüksek olmuş. Uzun lafın kısası ben 0 dan karakter kasmaya başlasam, para kazanmak için hearbi kesinlikle alır üstüne de mining yada skinnig alırım. Hadi birazdaha atraksiyonlu bişey yapayım dersen de hearbin yanına alchemy alırım. Mechanar nerflendikten sonra zaten eskisi gibi hayvani aoe ile farm yapan mageler dışında hızlı para kasma diye bir olay kalmayacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nası işe yaramıyor? Formlardaki damageları direk etkiliyor, +1 damage 14ap gibi iş yapıyor druidde. Catform için konuşuyorum tabi, bear formda 5.6 galiba. Tabi dps staff için savagery yada agility mi yoksa +9 weapon damage mı tartışılır çünkü weapon damage enchantler ripin apden aldığı bonusu vermiyor, sadece shred ve beyaz damageı yükseltiyor. Uzun bi tartışma konusu o, daha iyi değil de farklı ap ve crit ratelere göre daha uygun enchant denebilir.

Bence gatherer olmak çok da iyi değil. Hani para illaki kazanılan bişey wowda. Daha fazla paran olunca bişey değişmiyor, tabi gold trade yapmıycaksan :p Ama bop craftlar, skill isteyen itemlar fark yaratabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...