unac Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 arkadaşlar tam olarak nasıl oluyor bunlar. 1. Burs, Öğrenim ve Katkı Kredisi istiyorum 2. Burs veya Öğrenim kredisi istiyorum 3. Katkı kredisi istiyorum seçenekler olarak bunlar var. bunların farkı ne. ayrıca mezun olduktan sonra nasıl ödeniyor.bunların içinden hepsi geri ödeniyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 evet geri ödüyorsun ve 2 ayda bir olarak taksit taksit sanırım,iş bulunca şartı da vardı galiba.Babam yazdırdı ben öderim ileride diye bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ben öğrenim kredisi alıyorum ayda 150 ytl sıkıştığın zamanlar lazım oluyodu,geri ödemesi okulun bittikten 2 sene sonra başlıyo,bide faizi yok bildiğim kadarıyla. Bursda bildiğin burs işte karşılıksız veriliyor,yalnız bursu almak için maddi durumunun baya bi kötü olması(yada öle olduğunu belgelemen)lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 peki okul harcı indirimi için olan hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 katkı kredisi harç için.burs geri ödenmiyor diğerleri ödeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bende doldurdum o formu bı kac gun once :) Öğrenim kredisi geri ödemelidir.Ayda 150 ytl gibi bir para yaz aylarında dahi (okula gitmediğin zamanlarda bile) ödenir.Okulu bitirdiğin zaman o parayı devlete geri ödersin. Katkı kredisi ise okul harç masrafından muaf tutulmanı sağlar. Burs un ne oldugunu bende tam olarak bilimiyorum maalesef ama 1.sini seçtim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hehe babam bana da 1.'yi seçtirdi,bakalım artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 burs ayda 150lira geri ödemesiz kredi ayda 150 lira okul bittikten 2 sene sonra ödemeye başlıyorsun. olay bu yani. ha bir de unutmayın ki bu krediyi alırsanız, devletten alıyorsunuz ve geri ödemezseniz sıçarsınız fena. kredi çıkarsa bulaşmayın derim. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 03:14 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 eskiden çıkmış olan,amaan krediyi ödemeden yırtıyosun takip etmiyolar falan filan dedikodularına kanmayın. yurtkur baya geliştirdi kendini son 5 senedir. kurtuluşunuz yok o borçtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ya babam ben öderim okulun bitince dediği için bende alıyorum yoksa almazdım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar