MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 sizde de oldu mu bimiyorum.ama ilk kaleyi ele geçirdikten sonra bi video geldi ve windows a attı. başına gelen var mı?yoksa oyun mu bu kadar?!'?! gerçi hiç beğenmedim oyunu o ayrı. yani bi efsanenin azına afedersiniz bu kadar s.çılır.[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:.
Apache Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Ya batırmışlar oyunu bence oynama,hatırladığın gibi kalsın.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 apache +1[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 oku kullanmayı öğrenmek adamı hasta ediyor demosunu oynamıstım gereksiz geriliyor insan[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again...
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: Mighty_THoR, 17 October 2003 19:11 tarihinde demiş ki: oku kullanmayı öğrenmek adamı hasta ediyor demosunu oynamıstım gereksiz geriliyor insan[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... yok ya çözdüm ben o olayı baya para kaldırıyodum raidlerden. ama bu windows a atma hadisesi sinir etti[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Ben turnuvalarda daha rakıbımı dusuremedım kıl oldum. Zaten son oyunda turnuvalara katılmam ve duzenlemem yasaklandı, atı kafasına geldı mızrak...[hline]Cuce iste bildigin cuce
Öne çıkan mesajlar