hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Evet arkadaşlar elimde fazladan bir tane TBC var.Sıfır hiç açılmamış.İlgilenenler özel mesaj atabilirler...Fiyat:60ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 İkinci el pazarı diyor diye buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ahahah çok mantıklı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 [spo]Bi sen uyanıktın zaten bu forumda[/spo] Satın almayı düşünen arkadaşlara uyarı.. dil patch idir bilmemnedir uğraşmamak için oyunun hangi ülkeden alındığını öğrenin. Yoksa 500mb+ bi dil patchi ile uğraşmak zorunda kalırsınız. [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:04 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Uyanıklıkla alakası yok.Pazar Alanı(İkinci El) yazıyor diye buraya yazdım.Bu şekilde karalamanıza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baradrun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 senin elindeki kutuda sen aldıktan sonra 1nci el deyil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Uyanıklık yapmadığını idda ediyosan, zeka yaşında bi problem olabilir. Bu başlık alım satım işlerinin yapıldığı bi başlık deil. Anlatabildimmi? Daha fazla üsteleme istersen. Pazar alanına şöyle bi başlık açabilrisin. Bak sana yardımcı olim hadi gene iyisin. ''Kutusu açılmamış tbc'' Hadi bakim görim seni. Güveniyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ya bilader adamın nereye açtığı o kadar önemli değil sanki adam öldürdü söylemediğiniz kalmadı , zaten pazar alanına açması daha mantıklı çünkü account alacak adam buraya baktığından çok oraya bakacak. En ufak şeyde hemen bi bok atmaya çalışıyosunuz nolacak yani yanlış yere açtıysa taşırlar allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Her üye gereksiz yere topic açmaması gerektiğini bilmeli. Az önce Thrallmar la nasıl exalted olabileceğimi mrk ediyodum. tam topic açıcakken ''arama'' yı tıkladım ve 2. başlıkta aradığım sorunun cevabını buldum. Ben dikkat ediyorsam herkez etmeli. Eğer kimse dikkat etmezse bende etmem doğal olarak. [spo]Hakaret etmemiştim arkadaşım. Özel msjına burdan cvp veriyorum. Sadece üslubum böyle. Sorry ;)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 marveloth çok şey biliyor dayı valla.daha önceden gelseydin ya marve çok şey öğrenirdim senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: Uyanıklıkla alakası yok.Pazar Alanı(İkinci El) yazıyor diye buraya yazdım.Bu şekilde karalamanıza gerek yok. senin kutu ne bayandan az kullanılmıs .. viteslimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 @ Lorrotar Bare laf atarken imla kurallarına dikkat edin. Batırıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Arkadaşlar kızacaksınız da, madem forumu kullanmayı çok biliyorsunuz, bu işerete tıklayın konu yanlış yere açılmış deyin 10 dakka içinde taşınsın. Sanki fırsat olsa da birilerine laf soksam diye hazırda bekleyen arkadaşlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Peki sen neden kullanmıyosun bu ünlemi? Kullandıysan da neden şuan böyle bi mesajını okuyorum.? Yoksa sende mi bu arkadaşlar arasındasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ettim ben şikayet zaten. Gereksiz birbirimizi kırmayalım şuracıkta diye söylüyorum. Burda bas bas bağırmakla olmuyo çünkü. Şikayet butonu süperdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Şahsen ben diger arkadasın "uslubuna takarım" benim uslubumda böyle demesini cok bekledim ama demedi demeyince benimde böyle dolaylı yoldan ortaya atma istegi geldi icimden birden pardon alakam falanda yok aslında ben wow falan almıcam öyle okuyodum denk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Buda bi yaşam formu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyla alakasız mesajları ard arda sıralayan tüm herkese teşekkür ediyorum.Lütfen bundan sonra konuyla alakasız şeyler yazmayın.Seviyenin düşmesinden başka bir amaca hizmet etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar