Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık WoW:TBC

hacibekirlokumu

Öne çıkan mesajlar

[spo]Bi sen uyanıktın zaten bu forumda[/spo]

Satın almayı düşünen arkadaşlara uyarı.. dil patch idir bilmemnedir uğraşmamak için oyunun hangi ülkeden alındığını öğrenin. Yoksa 500mb+ bi dil patchi ile uğraşmak zorunda kalırsınız.

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:04 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Uyanıklık yapmadığını idda ediyosan, zeka yaşında bi problem olabilir. Bu başlık alım satım işlerinin yapıldığı bi başlık deil.
Anlatabildimmi? Daha fazla üsteleme istersen.

Pazar alanına şöyle bi başlık açabilrisin. Bak sana yardımcı olim hadi gene iyisin.

''Kutusu açılmamış tbc''

Hadi bakim görim seni. Güveniyorum sana.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bilader adamın nereye açtığı o kadar önemli değil sanki adam öldürdü söylemediğiniz kalmadı , zaten pazar alanına açması daha mantıklı çünkü account alacak adam buraya baktığından çok oraya bakacak. En ufak şeyde hemen bi bok atmaya çalışıyosunuz nolacak yani yanlış yere açtıysa taşırlar allah allah
Sosyal ağlarda paylaş

Her üye gereksiz yere topic açmaması gerektiğini bilmeli. Az önce Thrallmar la nasıl exalted olabileceğimi mrk ediyodum. tam topic açıcakken ''arama'' yı tıkladım ve 2. başlıkta aradığım sorunun cevabını buldum. Ben dikkat ediyorsam herkez etmeli. Eğer kimse dikkat etmezse bende etmem doğal olarak.

[spo]Hakaret etmemiştim arkadaşım. Özel msjına burdan cvp veriyorum. Sadece üslubum böyle. Sorry ;)[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...