SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Şimdi üniversiteye kayıt için sağlık raporu gerekiyormuş . Ben de yolumun üstü diye Şişlide bir Sağlık ocağına gittim sağlık raporu alacam diye ordaki uyuz doktor amca 50 tane şey söyle yok efendim Verem Savaş Derneği gibi biyere gidip akciğer rontgeni falan çektirecekmişim falan filan .. Daha sonra netten araştırdım genel görüş sağlık ocağına gidilir doktor nasılsın iyimisin der iyiym denir ve sağlık raporu alınır .. Şimdi ben rontgen falan çektirmek istemiyorum bu sıcakta koşturmak falan hiç çekici gelmiyor .. Her Sağlık ocağı ister mi bu rontgen falan olayını yoksa doktoruna mı bağlı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 röntgen cektirmek gerekli besiktasta ve sarıyerde var benim bildigim 2 tane veremle savas dispanseri besiktastaki eger biliyosan define bufenin oralardaydı galiba, sarıyerde de meydana yakın, cok zor bi islem degil, cektiriyosun, 2-3 saate cıkıyo ama tabi aksamustu cektirirsen sonraki gune alırsın muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ehliyet için olanı süperdi. aynı dediğin gibi oldu hiç bişi sormadılar bi tetkik fln yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 walla lisede, lisans için felan da oyleydi, giderdik 20 milyon verirdik, gorusuruz abi der cikardik : ) TOplu gidince daa ii oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ne biliym herkesten oyle duyuyorum yani para verip alıyorsun öyle rontgenmis cart curt kontrolmus bisey gerekmiyor diye .. Ben de ugrasmak istemiyorum yani niye gidiyim ki Verem Savaş Polikliniğine durup dururken rontgen cektireyim .. İsallah verirler evin orda var bi tane sağlık ocağı oraya gidecem. Parası neyse veriyorum ya verin şu zımbırtıyı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 abi, okul için dersin prosedur, iyiyim ben felan de, hatta başka bi yolu yok mu bunun bile diyebilirsin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 delet hastahanesinden sağlıkraporu almak ortalama 5 gün sürüyor. kız arkadaşıma işyeri, için rapor almaya gittik Haydar Paşa Numune'ye ve yanılmıyorsam 12 maddelik bir rapordu. her gün yaklaşık 3 veya 4 tanesini hallederek 5 günde raporu alabildik.. ah o neroloji bölümü heyet raporu.. sırf orada 2 saat bekledik alt tarafı bir imza için ha biz niye devlet hastahanesine gittik.. çünkütam teşekküllü hastahane heyetinden apor istiyorlardı.. okul giriş broşürünü dikkatli oku sağlık ocağını kabul ediyorlar mı bir sor derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: TOplu gidince daa ii oluyordu. indirim yapıyodu herhalde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ala ala bizde niye istemediler öle bişey ? hangi okul merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Kadirhas Reklamcılık da okulla fazla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum sanırım tüm Üniversitelerde kayıt esnasında istiyorlar .. Yada istemeleri gerekiyor da yalan oluyor .. bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 yok hayır bizde de istenmemişt..gayet de saçma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 yurtta kalacak olanlardan istemisti galiba bizim okul.istendigini hatirliyorum ama yurt olayini uydurmus olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ben cektırmıstım rontgen bı boka yaramamıştı. Kykda istemiyorlar. [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:31 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar