Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağlık Raporu

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Şimdi üniversiteye kayıt için sağlık raporu gerekiyormuş . Ben de yolumun üstü diye Şişlide bir Sağlık ocağına gittim sağlık raporu alacam diye ordaki uyuz doktor amca 50 tane şey söyle yok efendim Verem Savaş Derneği gibi biyere gidip akciğer rontgeni falan çektirecekmişim falan filan ..

Daha sonra netten araştırdım genel görüş sağlık ocağına gidilir doktor nasılsın iyimisin der iyiym denir ve sağlık raporu alınır ..

Şimdi ben rontgen falan çektirmek istemiyorum bu sıcakta koşturmak falan hiç çekici gelmiyor .. Her Sağlık ocağı ister mi bu rontgen falan olayını yoksa doktoruna mı bağlı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ne biliym herkesten oyle duyuyorum yani para verip alıyorsun öyle rontgenmis cart curt kontrolmus bisey gerekmiyor diye ..

Ben de ugrasmak istemiyorum yani niye gidiyim ki Verem Savaş Polikliniğine durup dururken rontgen cektireyim ..

İsallah verirler evin orda var bi tane sağlık ocağı oraya gidecem.

Parası neyse veriyorum ya verin şu zımbırtıyı ..
Sosyal ağlarda paylaş

delet hastahanesinden sağlıkraporu almak ortalama 5 gün sürüyor.

kız arkadaşıma işyeri, için rapor almaya gittik Haydar Paşa Numune'ye ve yanılmıyorsam 12 maddelik bir rapordu. her gün yaklaşık 3 veya 4 tanesini hallederek 5 günde raporu alabildik.. ah o neroloji bölümü heyet raporu.. sırf orada 2 saat bekledik alt tarafı bir imza için

ha biz niye devlet hastahanesine gittik.. çünkütam teşekküllü hastahane heyetinden apor istiyorlardı.. okul giriş broşürünü dikkatli oku sağlık ocağını kabul ediyorlar mı bir sor derim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...