guden Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Bende aldım vistayı yüklemeye kasıyorum hehe:) Kolay gelsin yeni pc alan herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 uzun zamandır laptop kullanan biri olarak 1*2 tavsiyem olacak kesinlikle toshiba asus ve msi alma ısınma ve kararlı çalışmama sorunları yaşanıyor 2.olarak en az dual core + 1gb ddr2 + 7600go128mb bir sistem al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bide datronda iyi makinedir ama kasası biraz dandik birde uzun süreli kullanımda ısınma yaşarsın ama coolermaster ın laptop sogutucularından alırsan sorun kalmaz son olarak datron müsteri servisi 0'sıfır' dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Müşteri servisinin 0 olduğunu fark ettim hatta - lerde nerdeyse ama idare edicez:) Isınma problemi içinde en kısa zamanda birşeyler ayarlamayı düşünüyorum zaten, tavsiyeler için teşekkürler. [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:28 tarihinde, guden tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Yeni konu açmayayim dedim... Ya o değilde gazete de bir reklamını gördüm datronun yeni modelinin reklamını gördüm. Datron TW7A22SFWFVP İntel Centrino Duo işlemci teklonojisi İnterl Core 2 Duo T7500 işlmeci (2.2 GHz, 800 Mhz 4 MB cache) Intel 965 chipset 2 GB DDR2 667 MHz 160 GB SATA NVIDIA GEFORCE 8400M 265 MB (TURBO CACHE 1 GB) birinci sorum 1399 $ edermi ikincisi ya alet nerde satılır... Ne datronun sitesinde nede Gazete ilanında verilmiş ufotekin sitesinde var bu alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yaw ablamı bilgisayarıma dokundurtmadığım için (ayrı bir topic konusu :P ) ablam laptop almaya karar verdi. Şöle ucuzu bişey olsun sadece nette surf yapmak için ve film felan seyretmek için kullancağı fiyat/performans tarzı bişey arıyorum laptoıplardan hiiç mi hiç anlamam. ayrıcana bende kablonet var kablomodem bilgisayarıma ethernetten bağlı. Evde wireless network nasıl kuracam laptop alınırsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar