bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Yalnız şöyle diyim öhöm ben bunu yaptım yaptıktan sonra aklıma geldi sizin gibi üzüm taneciği insanlara anlatmak. Haydi yapalım o zaman yapılmışının resmi var idare edin artık ilk tutom bu. Malzmeler : -3-4 avuç üzüm -2 tane şeftali tüylü tüylü! -1 adet limon -1 bardak Vişne Suyu -1 adet Soda -Buzzzzzzzzzz -Sevgi Yapılışı : çok kolay lan. Üzümü at katı meyve sıkacağına yanına şeftaliyide at.Limonun suyunu sık limonuda dök. 1 bardak vişne suyu dök.Üzerine 1 adet sodayı boşalt.Büyük buzlarıda at içine.Tüm sevginle bütün bunları blenderda bi geçir sonra lıkır lıkır iç ahanda böyle oluyo güzel oluyo ama. isterseniz bunlarıda katın gecenize renk katsın[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 18:06 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 sokarım tutoya yapmayın 1 saattir mutfağı temizleyemedim.posası döküldü la havle dağılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 zaten tutoyu da becerememişsin. buzu da blendıra at demişsin. resimdeki blendırdan çıkmış gibi durmuyo pek. neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ehehe buzu atmadım blender a çünkü kırdım buzları sonra aklıma geldi ulan keşke atsaydım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 herşey güzel ama bardak bozmuş :D ince güzel bi kokteyl bardağı güzel giderdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 aga bar mı bura ? ev ev!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 aga evde güzel içki bardağı olmazmı :D güzel bir bardak olsa bak o zaman gör keyfini absolut la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Bende mojito tutorial i yapcam da bacardi bulmam lazım ilk önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar