jagd Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ben 5-6 aydır empiredayım, 0.0 dan epey oldu döneli yani.merak ettim haliniz keyfiniz nasıl ? 0.0 da neler olup bitmede (tabii sizin açınızdan yoksa politik gelişmeleri sormuyorum). Bob vs.ragoon savaşı olağan aktivitelerinize ne kadar etki etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Ben uzun süredir 0.0'ın low sec giriş noktasındayım,drone region ve RA/Goon ve diğer irili ufaklı corp ve alliancelarla savaşıyoruz genelde.Drone region iğrenç bir yer haline geldi son bir kaç ay içinde.Adamların hepsi birbiriyle naplı,geminatedeki alliancelarla da nap yaptılar.İstasyonlarına gidince hepsi dock ediyor,poslarına saldırınca hepsi toplanıp 160 kişi+MS fleet getiriyor vs.Tabii sonuçta bizim alliance korsan alliance ı,pos war a girecek durum yok şu an drone regionda.Tüm bunlara rağmen haftada 750+ kill oluyor,oldukça hoş :D.Ruslar baya zengin,full faction fitli battleshipler filan çıkıyor arada,gayet güzel loot ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 vlala enkısa zmanda 0.0 lık hale gelme arzusundayım.ondan sonra empire a gitmme bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 vale of the silent (drone lands)...en son m3 ü aldık Atlasdan gelsin paracıklar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codeinconnue Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 vale biraz civcivli mki açasından şu aralar pure hydra ile birleştirmeye çalışıyor syndicate e taşınıyoruz bizde hydraya karşı bir neiv şahsi tiksinme durumu varda önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 yok abi silentumla anlaşıp hydra avlıycam ben uyuzum elemanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Syndicate ftw, aksiyonu bol, bi de serpentis olmasa rat'leri :D Pek deep syndicate de değiliz gerçi ama tutmaya çalışıyoruz bi yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codeinconnue Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 vale ile ilişik kalmasın direk slum gangındayım haftada 3 gün nano gemide hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bu arada oyundaki isimleriniz neler tanışalım. Ben Alev Force Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 leila ile tanıstıgımdan beri 0.0 dayım simdi biraz ayrı dustuk gerci hayatımı yedin leila =) hw cliff te ikamet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Cok oldu 0.0 a geleli. hatirlamiyorum bile en son karakterimi empire a ne zaman soktum. (empire alt ftw) Once KOS ile basladim o zaman LV ile ally dik. Sonra LV ye gectim. Sonra Fatal ayrildi LV den drone space e gidip egg attik ym- e... hey gidi gunler hey... Daha sonra D2 da kaldim bir sure. Simdi M.Corp tayim. M.pire alliance. Artik her turllu savasi gordum heralde. Su anda MM/Tri/Razor/CPU a karsi guzel bi savas veriyoruz BKG civarlarinda. 0.0 disinda oynanmaz bu oyun. NOKTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 vaaay dusmanım benim =) gecen ay bi m.pire gang e saglam fitli raven kaptırdım saglamda loot vardı scout olmadan gang yapmakta ne demek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 cok iyi oldugum icin 0.0'in daim uyelerindenim... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 0.0 da guristas mission yapmaya basladım lvl 1 lere hac af ile gidiyorum cokecem paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codeinconnue Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bkg düştü sonunda kaç gündür savaşılıyodu zaten şimdi ne olacak merak ediyorum, o bu değil biz geldik tam fleetlere katılmaya başladık savaş bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 1. adamları çok ani yakaladınız.. alliance'ın pilotlarının yarısı abuk yerlerde istasyonda yakalandı çıkıp yardım edemedi 2. 23423402384029382 kişi geldiniz..kimse çıkıp savaşmayı yemedi 3. 17 alliance toplam gücü 3 alliance'a girince böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codeinconnue Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 hehe baskın basanındır o bu değil gene her taraf mavi doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 FATA/MPIRE/COW ların BKG'den ayrılma time limiteleri 1 haftamı bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 evet abi 1 haftalık süre tanıdılar bakalım ondan sonra low sec piriting gibi gözüküyo sonumuz. 0,0 da vuracak adam kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 eh napland boyle bisey iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 yakında alliance içinde çatlaklar başlar o zaman.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 himm , bende hydra dayım :) bi coğunuzla düşmanmışız meğer. gerçi benim hydraya girişimin mazisi 15 gün ve tesadüfen girdim ama neyse . siz avlamaya çalışın bizde defans yapmaya çalışalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 GW deyiz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 simdilerde fountaindeyim bob a attacklara devam adamlarda ne para ne gemi varmıs bitmek bilmedi saldır saldır helal olsun RAWR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 TENAL deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar