Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0.0 da kimler var?

jagd

Öne çıkan mesajlar

Ben uzun süredir 0.0'ın low sec giriş noktasındayım,drone region ve RA/Goon ve diğer irili ufaklı corp ve alliancelarla savaşıyoruz genelde.Drone region iğrenç bir yer haline geldi son bir kaç ay içinde.Adamların hepsi birbiriyle naplı,geminatedeki alliancelarla da nap yaptılar.İstasyonlarına gidince hepsi dock ediyor,poslarına saldırınca hepsi toplanıp 160 kişi+MS fleet getiriyor vs.Tabii sonuçta bizim alliance korsan alliance ı,pos war a girecek durum yok şu an drone regionda.Tüm bunlara rağmen haftada 750+ kill oluyor,oldukça hoş :D.Ruslar baya zengin,full faction fitli battleshipler filan çıkıyor arada,gayet güzel loot ;).
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Cok oldu 0.0 a geleli. hatirlamiyorum bile en son karakterimi empire a ne zaman soktum. (empire alt ftw)
Once KOS ile basladim o zaman LV ile ally dik. Sonra LV ye gectim. Sonra Fatal ayrildi LV den drone space e gidip egg attik ym- e... hey gidi gunler hey... Daha sonra D2 da kaldim bir sure. Simdi M.Corp tayim. M.pire alliance. Artik her turllu savasi gordum heralde. Su anda MM/Tri/Razor/CPU a karsi guzel bi savas veriyoruz BKG civarlarinda.
0.0 disinda oynanmaz bu oyun. NOKTA
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...