Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 onu aslında bir kadını ozgur bıraktıgında yapacagı secime referans olarak gostermistim ama tabi istedigin gibi de anlayabilirsin. bir de onyargı karsılıklı yaratılmaz, bir onyargı duyan vardır bir de onyargı duyulan vardır. mesela gelip uc bes zenci doverse beni onyargı olusur zenciler pistir diye. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 22:02 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 türban takanların türbansızlara önyargısı olduğu gibi türban takmayanların da türban takanlara karşı önyargısı mevcut bu ülkede, ama bi grup üniversteye girebiliyo, diğeri giremiyo. işte sana karşılıklı önyargı ve de mağduriyet. türban sorununu çözmenin yöntemi de yasaklamak, baskı altında tutmak değildir, bunu başka topiklerde de belirttim, siz cahil addettiğiniz bir insanı sistemin dışında tutarak eğitemezsiniz, önce onu muhattap alacaksınız, tanıyacaksınız, sonra tartışıp uzlaşacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 tanımıyorum bende kardeşim zorlamı ? Gül dindar cumhurbaşkanı değil benim gözümde şeriatçıdir. insan 40 ından sonra 5 senede zihniyet değiştiricekmiş. yahu çocuk mu kandırıyosunuz. kendi ülkesini türban denen namusun göstergesi olarak gördükleri kumaş parçası için eşinin üzerinden dava eden bir adamdan bırak cumhurbaşkanını köye muhtar bile yapılmaz bana göre. Minion jokere göre vatan hainiyim ve tayyip amcasına göre vatandaşlıktan çıkmam lazım. çıkmıyorum ulan , gitmiyorum hiç bir yere. Geçmişinde şeyhlerin eteklerini öpmüş , APO ya sayın şehitlere kelle demiş , adam gibi üni bile bitirememiş tayyip amcasını ve takımını da savunanlar de allah akıl fikir versin hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 evet dogru soyluyorsun sir [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 22:09 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 tenk yu. bu topiğe yeteri kadar yazdığıma inanıyorum. good night and good luck diyorum hepinize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Yalnız başörtüsü takana önyargı yok türban takana önyargı var. Nedeni de gayet bariz, haksız da sayılmaz bence. Ayrıca üniversitelere türbanla girilirse ben de don atlet giderim, benim dini inancıma göre böyle giyinmem lazım derim. Ülkemiz de laik bir ülke olduğu için kimse birşey diyemez. Bunun olmaması için dini sembollerle girilemez üniversitelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 üniye baş örtüyle giriliomu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ben girildiğini söylemedim ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 aslen hicvetmistim ama neyse artık. soylediklerin yanlıs oldugundan degil ben karsıtı bisey soylemisim gibi gostermesindne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 demokrasi diye diye ebemizi naninom... bu demokrasi ne menem bişeymiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 tam ankaranın ortasından bölücekler bu ülkeyi az kaldı az sabır bıraz daha hepimiz rahat edicez o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ülkenin aydınlarına suikast yapıyolar da neden böyle adamlara yapmıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bazı paticik kullanıcılarının içine KIT kaçmış.anlayamıyorlar basmıyor böyle konuşunca böm böm bakıp sonra " ama bak öyle diyosunya işte böyle böyle" diyorlar.bunlara kıtlama demek istiyorum hadin selametle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mr_crafty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Breedan üye § 21 Ağustos 2007, Salı - 22:50 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- üniye baş örtüyle giriliomu:D -------------------------------------------------------------------------------- Hacettepe ünv.Giriliyor.Dersede giriliyor.Yanımdada oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bitek şeyi atlamayın derim Tayip Akp nin başındaki Ilımlı bir çoban gibidir Akp gibi azgın bir guruhu düzende tutabiliyor Uzlaşmacı isimleri sunmak istemesine ragmen parti içinde aşır gülcü guruıplar var .ve buna kesinlikle karşı çkyolar ee adamalrda ülke huzurlu olsun diye kendi gücünü bölmek istemiyolar zaten en kötü durum olarak emniyet sibobu giib herkez orduya bakıyor.Ben insanların değişebilecegine inanıyorum. Tek umidim ajan olarak değişmemiş olmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 şunuda belirtiym ajan derken abd ajanı demek istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: Hacettepe ünv.Giriliyor.Dersede giriliyor.Yanımdada oturuyor. şapka bile yasak diye biliyorum sınıfta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 alin ananizi gidin diyor netekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Viktor göreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 başbakanın kullanmaması gereken bir ifade olduğu gerçeği bir yana, ancak... bu ülkede insanlar kovulmaya bu kadar alışkınken bu kez bir yaygaradır gidiyor. ya sev ya terket! irana git! moskovaya! tabi bunu başbakanın söylemiş olması yaygaranın sebeplerinden biridir elbette. ama bu kez kovulanın eskiden hep kovan taraf olması daha da etkili bir sebeptir bu yaygaranın kopmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: Breedan üye § 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:54 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Hacettepe ünv.Giriliyor.Dersede giriliyor.Yanımdada oturuyor. şapka bile yasak diye biliyorum sınıfta.. valla itü de bu sene denk geldim havuz derslerimde 2-3 türbanlı bayana. hepsinde türbanları üzerine şapka takıyolardı. kimse de bişey demiyodu dememelide. ailemde çevremde türban takan olmasa da , her ne kadar tayyip ve yobaz takımından nefret etsemde türbanlı kızlar üniye girebilmeli bence. zararları olmadığını düşünüyorum. asıl türbanlı insanları mağdur edenler Erbakan gibi RTE gibi din türban üzerinden siyaset yapıp insanları dinle kandıran kanı bozuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Türban, mağduriyet için, Fetullah Gülen Efendi Hoca tarafından çıkartılmıştır. Başörtüsü deseniz eyvallah da. Siyasi simge oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Bence çarşafla girilmeli. Eskiden beri vardı,siyasi simge de olamaz? Değil mi horısgoesskiin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar