Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanımayan vatandaşlıktan çıksın gitsin...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

onu aslında bir kadını ozgur bıraktıgında yapacagı secime referans olarak gostermistim ama tabi istedigin gibi de anlayabilirsin.

bir de onyargı karsılıklı yaratılmaz, bir onyargı duyan vardır bir de onyargı duyulan vardır. mesela gelip uc bes zenci doverse beni onyargı olusur zenciler pistir diye.

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 22:02 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

türban takanların türbansızlara önyargısı olduğu gibi türban takmayanların da türban takanlara karşı önyargısı mevcut bu ülkede, ama bi grup üniversteye girebiliyo, diğeri giremiyo. işte sana karşılıklı önyargı ve de mağduriyet.

türban sorununu çözmenin yöntemi de yasaklamak, baskı altında tutmak değildir, bunu başka topiklerde de belirttim, siz cahil addettiğiniz bir insanı sistemin dışında tutarak eğitemezsiniz, önce onu muhattap alacaksınız, tanıyacaksınız, sonra tartışıp uzlaşacaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

tanımıyorum bende kardeşim zorlamı ? Gül dindar cumhurbaşkanı değil benim gözümde şeriatçıdir. insan 40 ından sonra 5 senede zihniyet değiştiricekmiş. yahu çocuk mu kandırıyosunuz.

kendi ülkesini türban denen namusun göstergesi olarak gördükleri kumaş parçası için eşinin üzerinden dava eden bir adamdan bırak cumhurbaşkanını köye muhtar bile yapılmaz bana göre.

Minion jokere göre vatan hainiyim ve tayyip amcasına göre vatandaşlıktan çıkmam lazım. çıkmıyorum ulan , gitmiyorum hiç bir yere.

Geçmişinde şeyhlerin eteklerini öpmüş , APO ya sayın şehitlere kelle demiş , adam gibi üni bile bitirememiş tayyip amcasını ve takımını da savunanlar de allah akıl fikir versin hepinize
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız başörtüsü takana önyargı yok türban takana önyargı var. Nedeni de gayet bariz, haksız da sayılmaz bence.

Ayrıca üniversitelere türbanla girilirse ben de don atlet giderim, benim dini inancıma göre böyle giyinmem lazım derim. Ülkemiz de laik bir ülke olduğu için kimse birşey diyemez.

Bunun olmaması için dini sembollerle girilemez üniversitelere.
Sosyal ağlarda paylaş

Breedan
üye § 21 Ağustos 2007, Salı - 22:50 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

üniye baş örtüyle giriliomu:D

--------------------------------------------------------------------------------

Hacettepe ünv.Giriliyor.Dersede giriliyor.Yanımdada oturuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bitek şeyi atlamayın derim Tayip Akp nin başındaki Ilımlı bir çoban gibidir Akp gibi azgın bir guruhu düzende tutabiliyor Uzlaşmacı isimleri sunmak istemesine ragmen parti içinde aşır gülcü guruıplar var .ve buna kesinlikle karşı çkyolar ee adamalrda ülke huzurlu olsun diye kendi gücünü bölmek istemiyolar zaten en kötü durum olarak emniyet sibobu giib herkez orduya bakıyor.Ben insanların değişebilecegine inanıyorum. Tek umidim ajan olarak değişmemiş olmasıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

başbakanın kullanmaması gereken bir ifade olduğu gerçeği bir yana, ancak... bu ülkede insanlar kovulmaya bu kadar alışkınken bu kez bir yaygaradır gidiyor.

ya sev ya terket!
irana git!
moskovaya!

tabi bunu başbakanın söylemiş olması yaygaranın sebeplerinden biridir elbette. ama bu kez kovulanın eskiden hep kovan taraf olması daha da etkili bir sebeptir bu yaygaranın kopmasına.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Breedan
üye § 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:54 [ özel msj ]

Hacettepe ünv.Giriliyor.Dersede giriliyor.Yanımdada oturuyor.

şapka bile yasak diye biliyorum sınıfta..

valla itü de bu sene denk geldim havuz derslerimde 2-3 türbanlı bayana. hepsinde türbanları üzerine şapka takıyolardı. kimse de bişey demiyodu dememelide.

ailemde çevremde türban takan olmasa da , her ne kadar tayyip ve yobaz takımından nefret etsemde türbanlı kızlar üniye girebilmeli bence. zararları olmadığını düşünüyorum.

asıl türbanlı insanları mağdur edenler Erbakan gibi RTE gibi din türban üzerinden siyaset yapıp insanları dinle kandıran kanı bozuklar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...