Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 "Nasıl olur?" dedim kendi kendime , yüzlerce sayfa müzik konusu var ve bir kişi bile Modern Talking'den bahsetmemiş.Ama sorun değil , artık değil... Modern Talking'le ilk tanışmam 1980'lerin sonlarında abimle beraber pazar günleri TRT İzmir stüdyolarından yayınlanan "Disco Dünyasından" radyo programını takip etmemizle başladı.Genelde o günleri yaşamayan bilemez gerçi ama en genel dinleyiciler için sevilen şarkıları belliydi : You're Heart You're Soul , No Face No Name No Number ve Cherry Cherry Lady... Benim favorilerim ise You Can Win If You Want ve With A Little Love idi.Ama zevkiniz ne olurs aolsun bir Modern Talking kasedini asla asla ileri geri sarmazdınız.Çevirip çevirip dinlenecek gruplardandı.80'lerin ilk yarısında yapılan çoğu türk filminde bile Modern Talking şarkıları hacılanmaktaydı , düşünün artık. moderntalking.biz/mt/staticpages/index.php?page=efsane www.moderntalkingturkiye.org adreslerinden grup hakkında çok daha fazlasına ulaşabilirsiniz. Modern talking geçtiğimiz ay Türkiye'deydi ve Bursa belediyesinin festivali için konser verdiler.Daha daha gelmelerini diliyoruz. Sonraki reply'e gelene dek size bu şarkıyı armağan ediyorum : "You Can Win , If You Want" http://www.youtube.com/watch?v=oxM8Kf5SeiA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 cherry cherry lady nıy nıy nıy nııyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Belli bir yaş grubunun unutamayacağı muzik grubu. Adam gaymiş ama karısı varış falan dedikoduları ilk onlarla çıkmıştı. Bütün kızlar hastaydı solist herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: cherry cherry lady nıy nıy nıy nııyy bunu demeye buraya gelmediysem neyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar