patara Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ben bi sphere actim ve bu erroru veriyor nedeni nedir acaba Error 90 Bad Msg Eat 4 Byte bilgisi olan varsa sevinirim. ve durmadan veriyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Tam olarak emin değilim ama bence sanki bi dosya eksiği yada bi dosyanın içinde bişi silinmiş Sphere serverini sil bi daha zipten kur... olmassa benim dediğim şeyde bi yanlış vardı...[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Ben Internete açık değilken serverıma bağlanırken verirdi .. Yeni char açmak istiyince ekrandaki butonlar faalan karışırdı hatta.. Sonra serverimi internete açınca o sorun bitti.. Fakat bu bir rastlantı da olabilir..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar