Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mafia 2

Masticore

Öne çıkan mesajlar

hortlatam dedim konuyu>:D< yeni movie cıkmış:
Mafia2 trailer
videoyu hd olarak indirip, izleyin. 1280 x 720 çözünürlükte (28.5 mb sadece)
gerçekten dehşet olmuş trailer... 2009 a damgasını vurcak bu oyun ilk oyun zaten film gibi bişidi o nasıl hikaye ööle zamanının cok ilersinde grafikleri ve oynanabilirliği vardı.
mafia2de olacak bazı yenilikleri yazmak gerekirse;
Adamımız ikinci dünya savaşından dönerek oyuna giriyor adı moruk nas:D yazıodu vikipedide ama bilmiyorum karakterimiz yine bizim tommy gibi geldi bana, oyunda okunabilir gazeteler olacak ve bu gazetelerden 1945 ve 1950'lerin başı hakkında haberleri öğrebilebilecek.
Oyunda arabaların önemli bir rolü olacak. Arabalar, oyundaki tarihe uygun bir şekilde olacak(inş araba isimleri uydurma olmaz gene)
Oyuncu, şehrin içinde kendine bir ev satın alabilecek.
Restorantlardan alınan yiyecek ve içecekler sayesinde sağlık yükseltilebilecek.
Oyunda araba modifiye etme imkanı olacak (bu cok güzel işte(tu))
Çevre ile olan etkileşim daha da artmış bir şekilde oyuncunun karşısına çıkacak. Radyolardan o günlerin tanıdık şarkıları duyulabilecek.Araçlar hasara uğradığında, arabanın kaportası çökecek. Araba, zaman geçtikçe kirlenecek. Ayrıca arabaların benzinleri de bitebilecek. Oyuncu kendi arabasını satın aldığında istediği takdirde arabanın plakasını bile değiştirebilme şansına sahip olacak. Kamyonların arkaları açılabilecek, ve bu bölümlere cesetler ve silahlar saklanabilecek.
NPCler sigara içecek, gazete okuyacak ve otobüs durağında bekleyecek, şehir içinde dolaşacak, bir araçtan inip bir binaya girebilecektir..
Oyunda, oyuncunun daha iyi dövüşmesini sağlayacak kombolar üretebilmek için spor salonları olacak. Ünlü komedyen Charlie Chaplin'i oyundaki eğlence klüplerinden bazılarında görmek imkanı da olacak(:D
GTAda oyunmu beahh mafianın yanında...
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:
gta olmasa bunlari bir oyunda degil ancak ruyanda gorurdun ama (-8

mafia ile GTA1 aynı zamanda cıktı hemen hemen 2sinide alıp oynamıştım o zamanlar, GTA cocuk oyunu gibi gelmişti ne grafik ne konu ne bişi vardı. ama burda yazınlanların cogu mafia1de vardı zaten konusuda grafiğide oynanabilirliğide GTA 1-2-3e basardı... yani sandıgın gibi GTA cok cok büyük bi yenilik getirmiş değil, ancak kozmetik şeyler var yok dövmeci yok spor salonu yok kız arkadaş pek bi katkısı yok oyuna ve bence daha ufak yaşlara hitap edio gta oysaki mafia1 bile daha baskın çok konuda... eger illa mafia2 gta serisinden bişiler kapmış dersen bende sana GTA full Driver1den esinlenme derim ozman bilmem oynadınmı pek hatırlanmaz eskidir ama driver1 bu tarz oyunların babası sayılır. mafia1 bööle iken mafia2 kimbilir nasıl olcak nasıl beklicez ya:D
Sosyal ağlarda paylaş

Jaan said:
şöle bir sorun var gta1 dediğin oyun aslında gta3 :D öncesinde 2 tane oyun var

hmm sen 2D gtalarıda katmışın burda mafia gibi TPS bakış açısıyla oynadıımız yeni nesil gtaları kastetmiştim ben ama eet gta1 diyerek gta3ü kastettim(tu)
gta2 dediim vice city ve gta3te san andreas oluyor bu yaklaşımla:D
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow said:
Esh said:
gta olmasa bunlari bir oyunda degil ancak ruyanda gorurdun ama (-8

mafia ile GTA1 aynı zamanda cıktı hemen hemen 2sinide alıp oynamıştım o zamanlar, GTA cocuk oyunu gibi gelmişti ne grafik ne konu ne bişi vardı. ama burda yazınlanların cogu mafia1de vardı zaten konusuda grafiğide oynanabilirliğide GTA 1-2-3e basardı... yani sandıgın gibi GTA cok cok büyük bi yenilik getirmiş değil, ancak kozmetik şeyler var yok dövmeci yok spor salonu yok kız arkadaş pek bi katkısı yok oyuna ve bence daha ufak yaşlara hitap edio gta oysaki mafia1 bile daha baskın çok konuda... eger illa mafia2 gta serisinden bişiler kapmış dersen bende sana GTA full Driver1den esinlenme derim ozman bilmem oynadınmı pek hatırlanmaz eskidir ama driver1 bu tarz oyunların babası sayılır. mafia1 bööle iken mafia2 kimbilir nasıl olcak nasıl beklicez ya:D

gta 1 driver 1 den kaç sene önce çktı ne alaka yahu
Sosyal ağlarda paylaş

gta1 diyerek gta3ü yani 3D gta serisinin başlangıcını kastettim yoksa 2D gtaları değil, üstte arkadaş uyarınca düzelttim tekrardan...
ayrıca driver 2000 senesinde cıktı, gta3 ise 2002de eger oynadıysanız o ilk driverı kastettiğimi anlarsınız sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
driverla ne alaka? arabadan bile çıkamıodun. gta nın ismi araba hırsızlığını / değişimini içeriyor zaten

Hööhh ne alakamı?? Driver1 bu tarz oyunlarının atasıdır ya! arabadan cıkıp cıkmaman okadar önemli deil cutscenelerle cıkmış ve gerekli şeyi yapıp geri arabaya dönmüş havası yaratılıodu zaten. yoksa arabadan cıkıp oraya buraya bazuka atmak yıldız toplayınca şehre ihtilal yapacak gibi TANK gelmesi yok dötüne dövme yaptırmak gibi faso fiso işler yoktu evet ama driverda ruh vardı ve bir ilkti...
eger hatırlamayan varsa anlatayım,driverda eski araba yarışçısı olan gizli polis karekterimiz afilli arabasıyla 4 ayrı şehirde çeşitli görevler yapıyordu. 1995-2000 arası cıkan test drive bilmem kaç ve need for speed1-2 gibi oyunlardada hırsız-polis kısımları vardı ama biyere kadardı tabii zamanın pc donanım şartlarına uygun olarak.
Ayrıca, şimdi burda driver-gta savaşı cıkarmaya gerek yok ama ben her ikisinide cıktıkları zaman oynamış bitirmiş biri olarak gta3ün driverdan esinlenen cok kısmı olduunu düşünüyorm...
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...