Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir stüdyoda gördüğüm müzisyen ilanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Enteresan geldi paylaşmak istedim,daha önce böyle birşey görmemiştim :)

"17-19 yaşlarında gay gruba gay solist aranıyor. Placebo ve zakkum söyleyebilmeli"

Altına da cebini yazmış.

Ya bunlar daha bu yaşlarda nasıl gayliği böyle kolay kabul etmiş? Bir de merak ettiğim bunlar birbirlerini nasıl bulmuş helal olsun :P Bir solist kalmış
Acaba hepsi özentilikten kendini gay falan mı sanıyor?
Mesaj tarihi:
kendi aralarinda takiliyorlar gencler, ne güzel iste.

gayligin özenilecek bi tarafinin oldugunu sanmiyorum, özeniyorsa zaten icinde oldugundandir. e icinde varsa, o adam zaten gaydir. =*
Mesaj tarihi:
Hayır hayatının sadece bir doneminde basına gelmis daha sonra neler gelmis basına bak :
[spo]Uzun yıllar boyunca Mary Austin adında çok yakın olduğu bir kız arkadaşı olmasına rağmen, Freddie Mercury seks yaşamı hakkında oldukça açıksözlü olmuştur. 70'li yılların sonunda verdiği bir röportajda gazeteciye: "Bir nergis kadar gay'im" demiştir.[18] 1970'lerin sonlarından itibaren Mercury'nin erkeklerle olan aşk maceraları başlamış ve Austin ile ilişkisi sonlanmıştır.[19] Ancak ikili gene de yakın arkadaş olarak kalmış ve Mercury, Austin'i gerçek arkadaşı olarak tanımlamıştır.[20] 1985'teki bir röportajda Mercury, Austin hakkında: "Bütün aşıklarım niye Austin'in yerini alamadıklarını soruyorlar. Çünkü bu imkansız. Tek arkadaşım Mary ve ben başka birini istemiyorum. O benim yasal eşim. Bu benim için evlilik gibi. Birbirimize inanıyoruz ve bu bana yeter. Bir erkeğe, Mary'e aşık olduğum gibi olamazdım." demiştir.[21]

Mercury 1983'te Jim Hutton adında yeni bir aşık bulmuştur. Hutton, Mercury'nin yaşamının son altı yılında onunla birlikte olmuş, hastalığı sırasında ona bakmış ve öldüğünde de yatağının yanıbaşında olmuştur.[22] Hutton'a göre, Mercury ondan kocası olarak bahsetmekteydi ve öldüğünde de Hutton'ın ona verdiği evlilik kurdelasını takıyordu.[23][/spo]
Mesaj tarihi:
Mary Austin'den ayrılmasının sebebi zaten onu bir erkekle aldatmış olması.

Ayrıca Wikipedia'dan bir alıntı:

said:
By 1980, Mercury began to frequent gay bathhouses and clubs in New York,[32] where he met many short-term partners.

Jim Hutton ile 1985'te ilişki yaşamaya başladığını düşünürsek 5 sene kısa süreli ilişkiler için gayet geniş bir dönem.
  • Yeni Oluştur...