Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berserk

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Biraz önce bitirdim.Bir sonraki bölümde ne olacağını kestiremiyorsun . Çok güzel diziydi fakat o ne iğrenç bir sondur öyle .Sanki devamı varmış gibi bitirmişler. İyi peki tamam anladım öyle saçma bitirdiniz. Peki İlk bölümde gösterdiği neydi ? ilk bölümden sonra 24 bölüm flash back var . Ama bu 24 bölümün ilk bölümle alakası ne?????? izleyen varsa anlatsın biri :S
Sosyal ağlarda paylaş

ya ilk bölüm aslında olayların sonu ilk bölümden sonrada gatts'ın geçmişini anlatıyo.kronolojik olarak 2. bölümden başlıyo en son 1. bölüm geliyor yani.

bende aynı fikirdeyim son 2 bölüme kadar gerçekten çok iyiydi ama cidden kötü bir son olmuş.

[spo]gerçi yinede son bölümle ilk bölüm arasında bi kopukluk var mesela ordan nasıl kaçtı?en azından birkaç bölüm daha yapıpta son bölümle ilk bölüm arasını anlatsalardı.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]kopan kol geri gelmiyor, adam yerine gülle atan top monte ettiriyor. hatta ilk bölümde onunla gebertiyor o yılandan bozma herifi.[/spo]

anime'de işlenen bölüm hikayenin başlangıcı sadece ve bitirmiyorlar hikayeyi de doğrusu da o. filler bitişle iğrenç bir son olmasından iyi. manga neredeyse 20 yıldır devam ediyor sanırım, böyle 25 bölümde işlenecek gibi değil.

ben bitişini şahsen anime'in kendisinden daha çok beğenmiştim. "al oku mangayı" demişler, süper pazarlama. :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
kopukluk yok hiçbirşeyde mangasındada herşey devam ediyor ,mangası ise 1990dan beri devam eden bir efsane ayda 1 bölüm yayınlanıyor.Band of Hawkın sonunu öyle görmek berbat birşeydi mangasını okumayı hiç düşünmüyordum ama gattzın 1. bölümdeki hali ve elindeki dragonslayer seriye dvm etmemi teşfik etti
[spo]Koluna ne oldugunu ogrenmek istiyorsan 1. bölümde gözüküyor.Casca ise bilincini kaybediyor ve boşboş dolaşıyor ortalarda.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
mangasına göre animesi güneşli bir günde piknik gibi. mangayı en son farneze'nin yanındaki swordsman herifle gatts'ın kapışmasına kadar takip ettiydim de sonra vakit olmadı vb. vb.

ama tavsiyem, mangası okunur yani. uzun, ama sarıyor. filler falan da yok saçma sapan, genel olarak fillerları bile iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...