Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Biraz önce bitirdim.Bir sonraki bölümde ne olacağını kestiremiyorsun . Çok güzel diziydi fakat o ne iğrenç bir sondur öyle .Sanki devamı varmış gibi bitirmişler. İyi peki tamam anladım öyle saçma bitirdiniz. Peki İlk bölümde gösterdiği neydi ? ilk bölümden sonra 24 bölüm flash back var . Ama bu 24 bölümün ilk bölümle alakası ne?????? izleyen varsa anlatsın biri :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ya ilk bölüm aslında olayların sonu ilk bölümden sonrada gatts'ın geçmişini anlatıyo.kronolojik olarak 2. bölümden başlıyo en son 1. bölüm geliyor yani. bende aynı fikirdeyim son 2 bölüme kadar gerçekten çok iyiydi ama cidden kötü bir son olmuş. [spo]gerçi yinede son bölümle ilk bölüm arasında bi kopukluk var mesela ordan nasıl kaçtı?en azından birkaç bölüm daha yapıpta son bölümle ilk bölüm arasını anlatsalardı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mangasında devam ediyor, hepsini ayrıntılarıyla bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 o zaman berserk mangayıda okunacak-izlenecekler listeme ekleyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Hemde baya kopukluk var. [spo]o kopan kolu nasıl geri geliyor. Kıza ne oldu . Birde ilk bölümde öldürdüğü kişi griffith değilmi ?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mangası baya güzel, mutlaka okuyun. Berserk ya 1 numaram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 [spo]kopan kol geri gelmiyor, adam yerine gülle atan top monte ettiriyor. hatta ilk bölümde onunla gebertiyor o yılandan bozma herifi.[/spo] anime'de işlenen bölüm hikayenin başlangıcı sadece ve bitirmiyorlar hikayeyi de doğrusu da o. filler bitişle iğrenç bir son olmasından iyi. manga neredeyse 20 yıldır devam ediyor sanırım, böyle 25 bölümde işlenecek gibi değil. ben bitişini şahsen anime'in kendisinden daha çok beğenmiştim. "al oku mangayı" demişler, süper pazarlama. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 kopukluk yok hiçbirşeyde mangasındada herşey devam ediyor ,mangası ise 1990dan beri devam eden bir efsane ayda 1 bölüm yayınlanıyor.Band of Hawkın sonunu öyle görmek berbat birşeydi mangasını okumayı hiç düşünmüyordum ama gattzın 1. bölümdeki hali ve elindeki dragonslayer seriye dvm etmemi teşfik etti [spo]Koluna ne oldugunu ogrenmek istiyorsan 1. bölümde gözüküyor.Casca ise bilincini kaybediyor ve boşboş dolaşıyor ortalarda.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 oha 20 yıllık mangayımı okumam lazım neler olacağını ögrenmek için :D . Bilmiyorum belki yeni konu işleniyordur sürekli ama film in devamı ve bu olayların sonunu merak ediyorum hangi mangayı okumam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 http://www.thehawks.org/hawks/bt/index.php?dir=.%2FBerserk 1den 4e kadar ben ircde bulmuştum ve serinin devamınıda netten araştırman gerekiyor şuan evde değilim hangi grupların subladıgı hatırlamıyorum [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 20:17 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 torrentini buldum ben 32 volume ordan indiriyorum şu an hatta link:http://www.mininova.org/tor/784263 [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 20:39 tarihinde, _ILuVaTaR_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sonunda seyrettim bu epic seriyi :D sonlari kadar dark bir anime seyretmemistim, cocuklar icin cooook sakincali :D gecenlerde bir yerde berserk un devam animesi cikacak gibi birsey okudugumu hatirlar gibiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 eger devam anime cekeceklerse efsane olur valla.. buaralar yeni bolumde cıkcaktı mangada sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 mangasına göre animesi güneşli bir günde piknik gibi. mangayı en son farneze'nin yanındaki swordsman herifle gatts'ın kapışmasına kadar takip ettiydim de sonra vakit olmadı vb. vb. ama tavsiyem, mangası okunur yani. uzun, ama sarıyor. filler falan da yok saçma sapan, genel olarak fillerları bile iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 guts ve lolisinin elele maceralarına dönüşmesi dışında tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar