Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Peugeot 308 rc z

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o diil de, TT yorumu yetersiz. yabancı bi blogda gördüüm yorum bu aleti tam olarak tanımlıyo. şöle ki;
said:

bu araba, Audi TT, Nissan 350 Z ve Peugeot 308'in bir arada geçirdiği çılgın ve alkollü bi gecenin sonucunda ortaya çıkmış bi ucube.

[ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 22:12 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Stopları aynen 350z den arakladıkları doğru fakat arabanın hiçbir noktasını TT'ye birebir benzetemedim ben. Sadece kalıbına göre yorum yapıyorsak Golf de Astraya, Astrada Focusa, Focusta 147 ye benziyo diyebiliriz
Mesaj tarihi:
TT arabanın siluetinde var. yalnız bu tasarımda anlam veremediim bi şey var, o yan camların aşağıdaki hattı niye bozuluyo kapı kolu hizasında ya. ne anlamı var tasarımı karmaşıklaştırmaktan -ve akıcı hatları bozmaktan- başka :/
Mesaj tarihi:
valla güzel aslinda.. sevdim ama aynalar rezalet harbi.. o ne öyle spor arabaya minibüs aynası?

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:05 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Selam,

Bence bir de spor araba kavramını PEJOOcu amcalar tekrar gözden geçirsin. Ben hep TR pazarına giren otomobiller yol şartlarımıza dayansın diye yükseltiliyor diye düşünüyordum ama bu tasarımı görünce PEJOnun normali buymuş anladım ki :)

Tasarıma bak (en azından çabalamışlar), jantlara bak, agresifliğe bak ve bir de yerden yüksekliğe bakıp hizaya gel :P

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...