Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ben tıklayınca açılıyor - Eniac Requiem diye bakın, sadece benimki var. Progressive metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: dominic daesu eyin dolmuş. hmmz? şeyim neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 açılıyor link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 öm kutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 boşaltıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 = elinde davetiyesi olan kaldı mı acaba ? böyle, ratiomda olur, uploadda yaparım. valla billa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 [email protected] Ben de mümkünse bir davetiye alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 adam gibi bi aktif olamadım ya bende. hddyi bi düzenlemem gerekiyor önce. 0 upload 0 dwnload :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Arkadaşım davetiye göndermişti bana 2 hafta aktif olmadım sitede hepimiz banlandık. Toptan uçabilirsiniz dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 oha fenaymış hallediyim dominic patlar yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 aldığım günden beri ratioyu 0.5'in üstünde tuttum ama çok kastı. 0.8 şu an, poweruser olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 nası yaw? Upload failed! The file you uploaded does not appear to be a .torrent file Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 yokmu yolluyacak davetiye :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 [email protected] sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bende alabilirmiyim elinizde davetiye varsa mustehcenresim [et] hotmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 [email protected] [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 22:12 tarihinde, Czentovic tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 22:12 tarihinde, Czentovic tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 22:13 tarihinde, Czentovic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Banada lazım oldu. Yollarsanız çok sevindirik olurum [spo][email protected][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 E bende istiyom o zaman güzel bir müzik trackersa, otmatik yeni albümleri filan görür indiririz. [spo]seregwethrin gmail.com[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 hala bulamadım malesef Ratio m gayet iyidir diğer sitelerde =) Korkmayın yani banlatmam sizi [spo][email protected][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 pende istiom bende... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 [email protected] alabilirmiyim. merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 konu ile alakası yok ama mail verirken @ işaretini kullanmamanızın sebebi nedir? spamlardan korunmak için falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 sanirim oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 vay be. bu sekilde bile demek ki mailleri bulup spamlıyolar. ben de dikkat edeyim bari artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 davetiye var ama garanti ratio verebilcek kişilere yolluyabilicem. torrentleechde mesela 1:1 ratio falan gösteren olursa yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar