Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

file recovery programi..

kertenkel

Öne çıkan mesajlar

selamlar ben şimdi çok büyük bir öküzlük yapıp
toshibe recovery cd'si ile bütün harddiskimi sildim ve toshiba üstüne yeni windows kurdu...

içinde de baya önemli belgeler, resimler, iş dosyalarım vs vardı...

çok iyi bir recovery programı lazım, günlerce açık kalsın 1 ay kullanmayayım recovery yaparken ama o dosyaların tamamını kurtarmam lazım yaklaşık 5 gb veri var kurtarılacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Stellar Pheonix FAT & NTFS Diğer tırt recovery programları kadar kolay değil kullanımı, azıcık bakman lazım bu ne falan diye, bayağı advanced bişey. Çok sağlam ama. Raid dizisinden birkaç gb kurtardım, sorunsuzca.

[ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 16:12 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

programlarla yapamazsan bilgisayarcıya götür. biraz para alırlar ama hallederler...
bu arada bi dosyanın üzerine başka bi dosya yazınca giden dosya tamamen silinmez hdd den. izi kalır orda. o kadar sağlam programlar var ki o izlerden dosyayı kurtarabiliyosunuz.. ama paralıdır herhalde, ya da özel işlerde kullanılıyodur...
Sosyal ağlarda paylaş

kendin yapamazsın bilgisayarcıya gotur ne demek yahu? o adam meditasyonla mı alıyor dosyaları?
en fazla sirketler vardır recovery icin, yanmıs parcalanmıs hddlerden bilgi kurtarırlar.

getdataback scanningde takılmaz, scanning ekranının arkasındaki pencerede acar partitionları. oraya gec contunie de hash etsin istediklerini recovery de geri al.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
baya bir olmuş
neyse:

notebook harddisk'ini bilgisayara bir zımbırtı alıp bağladım

r-studio
get data back
stellar phoenix
file scavenger

vs. herbirini denedim
ama %50'den sonra bad sector hataları alıyorum
bad sectorlü olduğunu da sanmıyorum anlamadım...

not: bu arada recovery'ler 10 saatten uzun sürerken %50'ye ulaşıyor... harddisk 50gb, bir sakatlık mı var?
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:
Stellar Pheonix FAT & NTFS Diğer tırt recovery programları kadar kolay değil kullanımı, azıcık bakman lazım bu ne falan diye, bayağı advanced bişey. Çok sağlam ama. Raid dizisinden birkaç gb kurtardım, sorunsuzca.

nasıl raid dizisinden?Tek hdd ile değil dimi?Yani çift hdd'den.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...