kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 selamlar ben şimdi çok büyük bir öküzlük yapıp toshibe recovery cd'si ile bütün harddiskimi sildim ve toshiba üstüne yeni windows kurdu... içinde de baya önemli belgeler, resimler, iş dosyalarım vs vardı... çok iyi bir recovery programı lazım, günlerce açık kalsın 1 ay kullanmayayım recovery yaparken ama o dosyaların tamamını kurtarmam lazım yaklaşık 5 gb veri var kurtarılacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ben 60 gb lık veriyi getdataback le kurtardım, sana da bunu yapmanı oneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Stellar Pheonix FAT & NTFS Diğer tırt recovery programları kadar kolay değil kullanımı, azıcık bakman lazım bu ne falan diye, bayağı advanced bişey. Çok sağlam ama. Raid dizisinden birkaç gb kurtardım, sorunsuzca. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 16:12 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 getdataback yükleyeyim sonra olmazsa diğerlerine geçicem... işin kötüsü tıka basa doluydu harddisk... toshiba windows'u dosyaların üstüne yazdı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 dosyalar uzerine yazıldıysa bisey yuklelemeye calıs bilgisayara, uzerine yazarsa tamamen gider cunku silinenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 hmm şimdi aynı harddiskten kurtarmaya çalışınca error veriyor gerçi programı external harddisk'e kurdum... şimdi ben external harddisk'e bir xp kurabilir miyim? kuruluyor mu yani external hdd'ye xp? (linux kuruluyor da ondan sordum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 siz nasıl yaptınız ayrı bir hdd'den kurtardınız di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 alamazsın baska turlu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 kurarsın tabi external'a..yer yeterse flash diske bile kurarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 programlarla yapamazsan bilgisayarcıya götür. biraz para alırlar ama hallederler... bu arada bi dosyanın üzerine başka bi dosya yazınca giden dosya tamamen silinmez hdd den. izi kalır orda. o kadar sağlam programlar var ki o izlerden dosyayı kurtarabiliyosunuz.. ama paralıdır herhalde, ya da özel işlerde kullanılıyodur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 13 saat oldu Windows Live CD'den boot ettim getdataback scanning system'de kaldı... phoenix de denedim ama durmadan "Cannot Read Sector 12131, Continue?" Yes No Yes to All falan gibi kullanıcı doğrulaması istiyor, uzun da sürüyor vs. bakalım olmazsa profesyonel yardım almam gerekicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 kendin yapamazsın bilgisayarcıya gotur ne demek yahu? o adam meditasyonla mı alıyor dosyaları? en fazla sirketler vardır recovery icin, yanmıs parcalanmıs hddlerden bilgi kurtarırlar. getdataback scanningde takılmaz, scanning ekranının arkasındaki pencerede acar partitionları. oraya gec contunie de hash etsin istediklerini recovery de geri al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 baya bir olmuş neyse: notebook harddisk'ini bilgisayara bir zımbırtı alıp bağladım r-studio get data back stellar phoenix file scavenger vs. herbirini denedim ama %50'den sonra bad sector hataları alıyorum bad sectorlü olduğunu da sanmıyorum anlamadım... not: bu arada recovery'ler 10 saatten uzun sürerken %50'ye ulaşıyor... harddisk 50gb, bir sakatlık mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 r-studio'ı tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 aktiftablet said: Stellar Pheonix FAT & NTFS Diğer tırt recovery programları kadar kolay değil kullanımı, azıcık bakman lazım bu ne falan diye, bayağı advanced bişey. Çok sağlam ama. Raid dizisinden birkaç gb kurtardım, sorunsuzca. nasıl raid dizisinden?Tek hdd ile değil dimi?Yani çift hdd'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar