Killer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Anneniz veya kız arkadaşınız keserse de yaşarmıyomuş diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 soğanı bıçakla doğramaya çalışmayın. bıçağı soğanla doğramaya çalışırsanız gözleriniz yaşarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bilmiyorum 10 metre uzakta mutfakta soğan doğranırken benmim gözlerim yanıo küfredip kapıyı kapatıyorum. buna bi çözüm bulsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 gozlerimde lens war gayet agliyorum sogandan hatta normalde daha kotusu direk sera etkisi yapiyo double agliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 doğrarken yanına yarım dilim limon koyun, azaltıyor sanki biraz. soğansız yaşama hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ağzınızı açın yahu, ne kolay bakın, söylüyoz işte... ağzınızı açın, ordan nefes alın, kapatmayın, yanmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Soğan doğrarken hafifçe musluk açılırsa gözler yaşarmaz ancak su israf olur tabi o da ayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 atma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 hey allahım ne hanzo adam ya gerizekalı angut neden atayım... [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:22 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bir kaba su doldurun suyun altında soyun, 2 ye bölün sonra doğrayın yok üşeniyorum diyorsanız musluğu açıp aynı işlemi gerçekleştirebilirsiniz sonra gözünüz falan yaşarmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 muslğa bkınca yaşarmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 soğanı rondolama makinaları var,pek pahalı değil.tiki işi de değil bu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 gecen sogan dograrken, agzimi actim. aglamasam da hafif yaniyomus gibi bi baski oldu gözlerimde. lol said: annem geldi o sirada: nil, napiyosun ahahaha o_O *agzi acik bi sekilde* -koanüsamaaeaağm timdiii. (agiz acik konusunca yeni bir telafuz kattik türkceye) hm bir de, musluk acikken suya bakin diyorlar evet ama, akan suya, gelen su parasina yazik. israf israaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 çişin gelir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 soan ın kokusunu şeyetmediğin sürece gözün yaşarmaz ki zaten ? yani: a_) nefes alırken başınızı yana çevirin direk soandan nefes almayın. b_0 soana arkanızı dönün nefes alırken, ama ayıp olur bu olmaz. c_= derin bi nefes alın ve tutun, hızlı hızlı kesin soanı. d_- blendır da 30 snde kesin bitsin kasmayın. ben bunu yapıyorum. hem minik minik oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 en güzeli [spo]yemekleri soğansız yapın[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Ben bunla doğradığım için doğramam yaklaşık 5 saniyemi alıyor ve soğana karşı ezici bir galibiyet elde ediyorum. Ayrıca bence kokusunu almakla ilgili değil, o kokuyu yaratan aromatik kimyasalların direk göze teması ile ilgili diye düşünüyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 nicer dicer değil mi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 yok başka bu şekil vs olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Erkek adamı bozar öyle şeyler patada kütede dalacaksın.Kafanı yana çekcekmişin peh!Ben gözlerimle doğrarım soğanı.dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 dfsaasdf Mr Hand in tek cümle yorumlarına hastayım.... erdener abi'ye çeyrek var. :)) hikaye oluşturalım başlığında: x: yine Şahin K gelir bilmemne... Mr Hand: anladık lan.... soğan doğrama tutorial'ı başlığında: x: soğanı keserken suyu açıp da bla bla... Mr Hand: çişin gelir be... hastayım sana Mr Hand... [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 00:30 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 soğan keserken ciddi ciddi gaz maskesi kullanıyorum ben, resimdeki gibi full face mask değil ama, half mask deniliyor, gözlere de boya gözlüğü, bir süre işe yarıyor ama onion ring falan yaparsanız illaki sulanıyor. Full face mask lazım:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 said: Ben gözlerimle doğrarım soğanı. başarılı heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 nicer dicer çok hasta bir alet yalnız, günde en az 2 öğün çoban salatası yiyen biri için ki genelde 2 öğün yiyorum sabahları kalkamadığım için ehehe çok pratik yeter ulan senelerdir domates doğra hıyar doğra oysa ben JÜLYEN USÜLÜ doğramak istiyorum :p nasıl yazılıyor bilmiyorum orjinali reklamda öyle diyordu. alan varsa tavsiye etsin pls. [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 12:26 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 arkadaşlar en ucuz ve etkili yöntemi huzurlarınıza seriyorum. (huzura sermek??!?) burnunuza bir adet mandal takıyorsunuz ve tüm sorun çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar