Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 kaçıncı bölümü izliyoruz ya biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 son çıkan 3x10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 spoylir Hah sole ya .. Boyle bolumler istiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 spooo.. gaz bölüm istiyoruz desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 yalniz kadroyu oldugu gibi olaya soktular, heroes daki gibi bi dagitip, topladilar. ama nice come back oldu yani : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Bolum harikaydi ama orada birakilir mi ayip diye bisey var ya. Ayrica Sofia'nin hastasiyim ve Linc kapar o kizi, ondan da ben kaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 linc kaptı zaten o eiffel şeyiyle. bide 1 euroya satıyolar onları =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 sofiaaaa adam karizmasıyla kaptı hatunu yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Şimdi iki soru kaldı aklımda: Birincil olarak merak ettiğim,o çantada ne var dinazor dna'sı falan mı,gayet kalifiye bir çanta buldu Sophi. İkinci olarak ise kız için kavga etseler çıkınca Lincoln,Whistler'ı çok acı harcar gibime geliyor ama Whistler'ında götü yere yakın çekişirler sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 S3 ne kapısması ya Linc bi koyar yarısından çogu bosa gider, whistler balık tutsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 yine 1 hafta ara vermiş dizi. 11.bölüm önümüzdeki hafta yayınlancakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Bu aralar hic iyi olmuyo ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 amerikada seneristler grevdeydi ne oldu o iş.. heroes da 11'den sonrası çıkmadı daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ya ucacam bu adamlara, bizi dizi cekemiyorlar deli olcam ya. Yayinlayin arkadas, heyecanli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ya bunca kurgudan sonra Scofield bile yazar,çeker diziyi çok komplike bi olay yok,senaristlere rest olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ya bide adam gibi bişi de yazmıyolar zaten maksat bitsin diye geçiştirip atıyorlar ilk sezondaki ince ayrıntılar falan hiç yok artık sıradanlaştı dizi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 1 saat sonra pb basliyor. Listeme girmek isteyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Valla geç gördüm ama ben listeye girmek isterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 aga listeye bi giren bi daa cikamiyor zaten :) sfasfasf... o yuzden losttaki liste devam... Bu bolum'den beklentim yuksek, bakalim neler olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 30 seconds go.. oha.. 12.bolum efsane gelecek kesinlikle... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 balum sen varya süpersin :D harbiden saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 sipoylır alalım canı yanmasın kimsenin :D 30 seconds to go =) sanırım bi sonraki bölüm counter strike taki gibi go go go diye başlicak :D:D:D yalnız süperdi bölüm ben dedim kesin mari cruzun kelle geldi ama iyi kurtardı şeker edik: baluu abandık terazine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Turkce Altyazi 3x11 Turkce altyaziyi da cevirmeyi bitirdim.. Buyrun.. Dosya boyutu 1mb'in az ustundedir, free userlar cektiklerinde puan toplayabilmek için, umarim bir mahsuru yoktur. Bu altyazi tarafimdan cevrilmistir.. [email protected] Tesekkürler.. Not : Free user olarak cekin lutfen. LinK : http://rapidshare.com/files/89326367/PB_3x11_Hdtv_xvid_LoL._Tr.rar Heh, valla super bir sondu. 12'yi acayip deli felan merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Yarısı boş geçip de son 15-20 dakikasında vuran bir bölüm olmuş. Son kısımları olmasa vasat diyeceğim de, bu haliyle güzel olmuş baya. Ve evet, en sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 spoiler beyler ben sunu anlamadim dizi kendi icinde cok sacmalayama basladi bana sorarsaniz. once dediler ki bu wistler i cikaramayiz force ta kullanmayiz sonra adamlar gitti helikopterle kacirmaya calisti bu sirket o kadar guclu ivir zivir ver kardesim parasini adami cikar zaten kim icerde belli bile degil general gitti suclu karargahina sozde koskoca general i kitipyoz 1 asker korudu o da bok yoluna gitti haaa birde son bolumde yahu kardesim sana sadece kordinat gerekiyorsa adami kacirma iste ne bileyim scofield i iceri attirmaya ne kasiyorsun de ver kodu veya bagla icerden bir adami veya tehdit et kiz arkadas ayagina versin sana kordinatlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar