dehsetkarizma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 o zamana kadar saglam bir is bulursam bende gelirim zaten trgamerdaki ön inceleme yazisini okuduktan sonra tamam bu oyunum dedim oyun sistemi cok farkli olacagi icin birbirimize destek olmaliyiz alisana kadar yoksa oyundan soguyabiliriz ilk jedi olan nasil jedi olunabilecegi hakkinda bir doküman yazarsa swgde türk jedilar ile terör estirebiliriz :)[hline]TeMeL AtA BiNMeYe BaYiLiRMiS BiR GüN At TeMeLe BiNMiS TeMeL YiNe BaYiLMiS :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 o kadar parayla ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 14 şubat ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 bu arada umarım yazın çıkartırlar oyunu. böyle martta felan çıkartırlarsa benim işim zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtuous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 15 nisan da çıkıcak diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Valla su 68 gunu kazasız belasız vede SAVAŞSIZ atlatap gelebilir birde iş ayarlayabilirsem bende oynıcam.. ya ne sıralarsak : 1. 68 Gün kazasız bitirilecek 2. Eve sağ salim varılacak 3. İş bulunacak 4.Oyun bir şekilde temin edilecek 5. Kablo yada adsl alınacak. 6. Oyun oynanacak. görüldüğü üzere ölme eşşeğim ölme.....[hline]...............................................................Şafak demiş 68 Kuzey Irak'a gidiyorum derken Ankaraya Genkur'a yolladılar zaten piskopat olmuşum.. Hasta etmeyin adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ne kadar olucaknış aylıgı bilen varmı ??[hline]I am a lostsoul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar