Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=CXtyYiI5HDk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 for the horde tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ahaah fuck the alliance you know.....FUCK! .... shit! and my family... by the way.. you ALLİNCE COCK SUCKERS! tazı var adamın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ahuahua adam hardcore fanatik horde lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 oh and priest UNDEAD not a fucken nightelf blablalblala :D ITS JUST A GAME ITS JUST A FUCKEN GAME yarildim adama kanim isindi normalde sevmem bunu ve grubunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Youare not so tough huh mage?! Gnome mage?! I have a 70 rogue with stab the shit out of your ass!1 Pwnage. Edit: Fucking gnomes man.. Fucking, fucking gay piece of shit elves. [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 01:39 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 hunter, prot warrior, 4 tane karakteri + altları olmasına rağmen pvp yapmıyormuş. ironi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 George abi neden böyle oldun ya, iyice kaptırmışsın kendini :/ I CUM BLOOD HÖÖÖRĞH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 adamın alliance ve bilimum alliance karakterleri hakkında söylediği herşeyin en ince detayına kadar katılıyorum adama.. sonuna kadar :D adamla hissettiğimiz duygular birebir. ve altıma sıçıodum gülmekten.. efffsane bi video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ahaha adama gibip ally im ben diyen olursa keser biçer heralde. paladin arkadaşı hala yaşıyor mu acaba :d paladinlerin horde a gelmesi bile nası etkilemiş adamı lol. bu arada legolas NE'ler hakkında çok haklı ahaha "fuck off that fucking lotr you fuckin ... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ağzını kırarım nan bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Aslanım benim be işte benim gibi düşünen bi eleman! said: You fucking bubblecocksuckers! euhhauuasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Lok-thar Ogar !! For The Horde !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 kufur turkce olunca yasakta, ingilizce olunca serbest mi? abarttiniz iyice, kontrollu olun biraz. ayrica, dwarflara bisey demiyorum gimli filan diyo ahuahua, cok bomba adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Bu adam ingilizce değil de fuckça konuşuyor sanırım. Heralde ondan başka hiç kimse 3 kelimeden 2sinden fuck, fuckin vs. kavramlarını kullanamaz. Bu arada gnomelar hakkındaki düşüncelerine katılmadan edemiyorum. Ve adamın 4 acc.ı varmış yuh diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Hani bi terim var içkiyi g.tünüzle içmeyin kötü olursunuz diye bu da wow versiyonu olmuş. tabi alliance yorumlarini beğenmedim de değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 adam ezmiş valla ally i :P eh % 75 i beğinsiz bebeler ve kızlar olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar