CapN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Çok Guzel Bır Sıstem Arayuzude Oldukca Hosuma Gıttı Ayrıntılar Sitede Zaten Yazmakta Buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Dostum Bunun Ne Olduğunu Anlatsaydın Mesajında Çok Güzel Olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 anlatmadığn sürece bn girmem ciddi ciddi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 aynen.. ben de girmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 dizayn hosuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 What is it? Pownce is a way to send messages, files, links, and events to your friends. You'll create a network of the people you know and then you can share stuff with all of them, just a few of them, or even just one other person really fast. Buyrun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ben ingilizce bilmiyorum şimdi nolcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 aslında bunu msn messenger ile de yapabiliyorsun. hali hazırda da bir çok arkadaşının msn'de bulunduğunu düşünürsek... =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 pownce paticik demografiğine pek hitap eden bir uygulama değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 paticigin alterno nufusuna hitap ediyodur, hacı msn ne ya pownce yoentir kitlesi. bir de demografigin yanlıs kullanımını sezdim. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 14:37 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 yanlış sezmişsin ve yanlış düşünüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 demografik: 1. Nüfus bilimiyle ilgili. evet dogru sezmisim ha evet tahminim yanlıs olabilir. programın ne yaptıgını okuyunca isyerlerinde kullanılan birsey oldugunu dusunmeye basladım. msn banlı oluyor cunku genelde burada kendi agını olusturup ona baglıyorsun insanları gibi bisey tabii yanlıs da olabilir kurmadım programı. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 15:00 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 orhan gencebay'dan sana, "bence sende haklısın" isimli parçayı armağan ediyorum ve diyorum ki, o sözlük biraz eksik bilgi vermiş ama ona rağmen yine de doğru dediğim. herneyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar