Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 2007 vizyon filmi olarak çıkmış bu film.biraz önce izledim,gayet memnun kaldım.hatta çok beğendim diyebilirim rahatlıklada öneririm.film hakkında bilgi için şöyle bir linkte vereyim; http://beyazperde.mynet.com/sinekritik/1421 izlerseniz pişman olacağınızı sanmıyorum. iyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 evet gerçekten bende beğendim tavsiye edilir.. ..zodiac la peşpeşe güzel gider:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Bugün Shawshank Redemption'u izlemiş olunca refleksif olarak bi anda açtım topiği. "Öö bu ne" derken baktım ki çok ilgi çekici bi filme benziyo. Bi izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 yukarda güncelleme 2012 yazıo olm sen nerden geldin,,,ahahah aklım çıktı,,, topik falan hayırdır:D eski film izliyosun bi yandan gelecekten güncelliyosun, neler oluyo:D güncelliym bi [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 22:26 tarihinde, sughnuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 hakkaten gündemi 5 sene sonrasından takip ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar