Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi Tank Herosu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
birincisi

0.65 ile 35 blok şansı

ikincisi de onun üstüne

0.35*0.65 ~ 0.22 şansla 35 blok

kıyas yapıldığında, ikincisi aynı fiyata 3'te biri özellik ekliyor. yanında verdiği 250 hp + 4 hp/s regen olmasa bence ikincisi gereksiz. bu haliyle göreceli. eğer çok melee varsa, ikisi birleşince neredeyse her vuruşa -35 verir. o yüzden düşünülebilir.

her zaman savunduğum gibi, duruma göre karar verilmesi lazım.
Mesaj tarihi:
vanguardın yüzdesi düşmüyordu ne demek? %130 block mu veriyordu iki tanesi?

warcraft dinamiklerinde itemların özellikleri decreasing returns düşüncesiyle, gittikçe azalacak şekilde tasarlanmıştır. örneğin iki tane crit veren itemınız varsa, önce birincisinin şansı hesaplanır, o crit vurmazsa ikincisi hesaplanır. çift crit vurmak diye birşey yoktur, o çift çıkan critler ise görsel hatalardır.

yani iki kyanon'unuz varsa, %20 ihtimalle crit vurur, o tutmazsa bir daha %20 ile crit denersiniz. yani ikincisi, %80'in %20si demektir. böylece

1.0 * 0.2 + 0.8 * 0.2 = 0.36

aynı hesaplama basherlar için de geçerli. %25 bash şansın olan darkterror'a gidip basher alırsanız

1.0 * 0.25 + 0.75 * 0.15 = 0.3625

bash şansınız olur, %40 değil. ikinci bir tane alırsanız,

1.0 * 0.25 + 0.75 * 0.15 + 0.6375 * 0.15 ~ 0.4581

şansınız olur. yani 2. basher, %10dan daha az ekleme yapar.
Mesaj tarihi:
valla ben ne stack unstack ne oran ne bi bok biliyorum. çünkü oyun oynamak istiyorum. ve oyun oynuyorum. kötü falan da oynamıyorum. ama hala ne o özelliklere bakmışımdır , ne de hotkeylerle oynarım oyunu. ne de herangi bişey. amatör ruh rulz.
Mesaj tarihi:
ya aslında o 1.0'lar anlamayı kolaylaştırmak içindi =) hani çarpmada etkisiz eleman ya.. galiba pek işe yaramamış ;)

ayrıca dynun, bence iyi oynamak değil önemli olan.. daha doğrusu benim zevk aldığım şey; dinamikleri bilip, ortadaki değişkenlere göre karar vermek. bu yüzden de ap oyunları seviyorum. bekliyorum birileri secimlerini yapsın, ben de ona göre heromu seceyim. itemlarımı rakiplerime, hatta onların itemlarına göre yapayım. yani yensem de yenilsem de, iyi oynasam da kötü oynasam da verdiğim kararların etkisini göreyim. şurada yanlış yaptım diyeyim ve ona göre bir dahaki oyunda farklı şeyler yapayım.

bu yüzden sayılar ve hesaplar bence güzel =)
Mesaj tarihi:
ilke burdan selam ediyorum sana
"2 VG Mİ ÇIKILIR ADSFDFSD" şeklindeki yorumlarını anılarında canlı tutasın.
ben çok işe yaradığını gördüm nitekim,
bloğu geçtim toplam 400 hp + 8hp/sec regen oluo bi kere.
2 de blade mail çıkıp pt ve messerli birşey yaparsan tank herosu inmez aşağı.
Mesaj tarihi:
Karşı takım 2 guinsoo you tek kişiye harcıyorsa tank görevini yapmış demektir.
Centaurdan başka tank yok lafı da komik olmuş.
Axe
Davion
Bristleback
Sacred
Gayet iyi tanklar.
Ayrıca aggro almanın yolu radiance yapmaktır.
  • Yeni Oluştur...