Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Şimdi öncelikle bir kaç tane kaliteli torrent sitesi aliyim:) Benim bildiğim en en iyi torrent sitesi demonoid,yalnız burdada her dosyayı bulamıyorum.Hatta elinde davetiyesi olan varsa hayır demem:) 2. sorum bu seed meselesi,diyelim indirdiğimiz dosyada 20 seeder gözüküyo,ve hepside 10 kb upload ayırmış olsun,20 tanede leecher(böylemi yazılıyodu:) var diyelim, leecherın toplam bandwith i 200 kb/s mi oluyor,yani her leecher max. 200/20= 10 kb/s download hızına ulaşabiliyo,yoksa daha değişik bişeylermi var? ha birde 1024 adsl için max upload sınırı kaç olarak ayarlanmalı,ben 10 a ayarlıyorum, download hızım 70-80 kb/s arasında değişiyor,upload limitini arttırınca download hızının artması yada tam tersi bi durum varmı utorrent te(1.6.1) kullanıyorum,bide başka ince ayarlar yapılması gerekiyorsa onlarıda yazıverin bi zahmet :),bu arada modemden utorrentin istediği portu açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 http://www.torrentz.com http://www.btjunkie.com http://www.torrentspy.com http://www.torrentscan.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bir adet demonoid davetiyesi yolladım. ö.m den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 www.torrentsitesibilmiyorumamagenedeyazayımbunu.com.tr.wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 aslında bende bir demonoid davetiyesi alsam hani... şükela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 cevaplar için saolun aslında benim istediğim demonoid haricinde üyelik isteyen torrent siteleri içindavetiyeydi, ama olsun bendeki davetiyeyide bi üstteki arkadaşa yolliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Ben de hep bunun ezikliğiyle büyüdüm, hiç torrent davetiyesi almadım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 abicim demonoid topicinde sürünüyoruz siz burdan davetiye yolluyorsunuz :((( biz de mi topic açalım yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Ben bilsem nereden yollanacağını yolliyim Pru Bilen varmi nereden davetiye yollanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 uTorrent'a merak ettiğim bir şey var yeni topic acmak istemedim buraya yazayım dedim. uTorrent'da ki Force Start ne işe yarıyor? Start ile Force Start arasında fark nedir?[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 08:40 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bildiğim kadarıyla indirdiğin birden çok dosya varsa birine öncelik falan vermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 2526 seeder 2255 peer e sahip olan bir dosyayı 1mbit ile 2 kb/s hızla cekmemim nedenini bilen var mı acaba? portlar acık ratio nedeni ile mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: Force Start is a way to start torrents to bypass queue settings and seeding priority settings. It can also be used to make torrents keep running/start in "Turn Off" hours with the scheduler. For example, if you set it to run 2 torrents max, but wanted to run a third, you could Force Start the third one. Forced torrents do not count towards the queue settings. Or, if you had torrents set to stop at 150% share ratio, but wanted one to keep going, you could Force Start it and it would not stop at 150%. You can make a torrent Force Start by right clicking on it, and choosing Force Start. This works regardless of it the torrent is stopped, queued, or started. To set it back to normal mode, right click on it and choose Start. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 @Necro Seederların kac tanesi acık?Dosyayı yeni koyduysan oda yavaş başlıyor. Suan CoD2 indiriyorum 10 dk 5 6 kbs ile indirdi. SOnra 70'ten inmedi.Cod2 de 33 tane seed var 13 tanesi acık 17 tane leecher var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Doğru yolu buldum ben: rapidshare premium. Aylık sadece 7 euro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ama günlük max 5gb ya da 5günlük 25gb :P neyse ya torrent iidir bu arada COD2 tracker ını nerden buldun benim torrentspy dan bulduğumda o kadar hızlanmıo :'( + ups konuya cevap vermemişim :) önemli olan seeder/leecher oranı yani 20kişi upload ediyorsa 40kişi indiriyorsa o20den yavaş olabilir :) bazen 3kişiden 40 50ile indirdiğim oluo :) yani direk seed sayısına bakma tracker ararken leech edenlere de bak [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 15:05 tarihinde, Burax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 sanırım http://www.btmon.com bu siteden buldum. Dikkat et +18 reklamlar var.Bu arada Akşamları o verimi alıyorum xD. Sabah 30 40 arası :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 neden public tracker ları kullanılıyorsunuz ki? verim alabiliyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 demonoidden 2 torrent indirelim dedik ikisinde de 0.0kb/sn. isohunttan çekiyorum 300kb/sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar