Acextar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 gecen gün başımdan gecen bir olayı anlatmak istiyorum. bi ara bloodseeker'la miranayı kosturuyom adamın canı yarıya indi zıplaya zıplaya kaçtı. sonra ormanda natural'lere dalmış canı azalınca benim gps'lerde otomatik olarak yerini tespit etti :) koşa koşa gittim baktım manası yok kacamıcak 2-3 vurdum öldü. adam bana MH kullanıyon dedi, orda herbaraber koptuk :D
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 yapıştıralım? Cam bulun bana atlıcam
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 aga adam pms avcısı. miranada malum yani.
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 dota'yı totalde taş çatlasa 5 ya da 6 kez oynamış bir insan olarak konuşuyorum; zannımca bloodseeker denilen karakter oyunda ki en versatil, en donanımlı herolardan birincisi, belki de teki. sadece anlamadığım ey, neden agility herosu olduğu.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Warcraft'ın stat sistemi bir nevi class sistemi. Warrior/Rogue/Mage gibi bir STR/AGI/INT sistemi var. Hero hangisine class olarak daha yakınsa o türe verilmiş. DotA'da ise fazla hero sayısı ve özgün abilitylerle dengeli bir oyunu yakalamak için tür seçiliyor. Bloodseeker'ın aşırı güçlü olmasını engelleyen şeylerden biri hpsinin az olması. STR herosu olsaydı kill başına HP poolu doldurduğu ve daha uzun süre combatta kalacağı için dengesiz olurdu.
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 INT olsaydı mesela, zira ulti'si benim tespitlerime göre tüketiyor cidden. ben oynarken misal, o kıt bilgimle ne INT ve STR veren item varsa onlara abanmıştım, çokta imbağ olmuştu. [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 13:29 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ]
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 2 tane pasif ability sahibi olan heronun int herosu olması çok işe yaramazdı. Ultisi de rakip sabit durduğu sürece hasar vermiyor. Armorun daha düşük olacağı için physical vuran herolardan daha fazla damage alırdın bu da melee bir hero için iyi birşey değil, özellikle o heronun buffı kendine vuruyorsa.
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 anladım. mantıklı. teşekkürler arcane, ufkumu açtın.
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bloodın olayı cabucak %40a indirmesinin gerekmesi gerisi malum gerekliyse kaçar gerekliyse döver felan 1.büyünün de silence etkisi yaratması güzel. Ben dagon+mjollnir yapıyorum cabucak eriyo adamlar. Kendi basımdan geçen bi olayı sölemek istiyom bende :) Bikaç hafta önce lanaya ile ortada kasarkan karsımdaki zeusu asırı derecede üzdüm ve oyun sonunda yendik. Birden bana hileci fln dediler bende birden ne hilesi oldum mh mi diyolar fln cünkü hiç öle bi pozisyon yoktu :) Meger karsıdaki güya hard pro team (oyunda hard pro game yazıyodu) bana söle dedi -lan serefsiz programı kapat damage yemiyosun Benim durum watafak nerdeyim ben. /whois myself oldum doru mu girdim diye :) [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 02:06 tarihinde, _Rion_ tarafından güncellenmiştir ]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bs ye dagon + mjollnir mi yapiyosun :S
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 o bişimi ben 6 tane ring of ealt apıyorum, böle atıyorum o cok vurmaca büyüsünü, hiç dmg almıyorum cok super oluyo tavsiye ederim. ya lütfen böle tartışmalar yapmasak?
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Aga ondan 5 tane yapip 6. slota mamilator cikacaksin
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 OHA SÜPER. bende zeusla w ye basınca senın gıbıler ölüyor. sonra quıt cekıyor. yukardaın kıvılcımlar düsüyor. ALALALAL hıle kesın
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 said: aga adam pms avcısı. miranada malum yani.pms li mirana da cekilmez be aga, zaten prenses nazi var hatunda
Öne çıkan mesajlar