Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Msn'de de soracak kimseyi bulamadım da burada bilen vardır diye yazıyorum.Ayrıca bu konuda başka bilgi isteyenler varsa da (sanmıyorum) buradan tartışılabilir. Yurtlara kayıtları nasıl yapacağız ? Yurtkur başvurumu yaptım,rastgele bir yere mi atacak beni Kocaeli içinde ? Ya da biz mi gidip istediğimiz yurda başvuracağız. Mesela ben Umuttepe öğrenci yurduna gitmek istiyorum bunun için çekiliş mi yapılacak yoksa gidip alın lan beni desem yeterli mi ? Nedir ne değildir,özel yurtlar için hemen gidin diyor annemin arkadaşı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 tercih formu gibin bişi oluyo yine galiba yazıon işte 1.sıraya şu yurda gitmek istiom şu arkla kalmak istiom vs diye öss puanına göre yurtlara güzelden kötüye olarak yerleştirirler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 aradık umuttepe erkek yurdunu gidip ön başvuru yapmak gerekiyormuş,4 kişilik odalarmış vs. ön başvuru için gidiyoruz şimdi izmit'e diğer yurtları da gezeceğiz. Yurtkur formu vardı onu da doldurduk dün,pek anlamadım o formdan birşey ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 4 kişilik oda çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 telefondaki salak bize yanlış bilgi vermiş ... eski öğrencilerin kayıtları yeniden başlamış sdfsd Neyse en azından üniversiteyi vs. gezdim harika bir yer,içim rahatladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 harika dimi dimi:D reklam nihaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bizim 4 kişilik oda mis gibiydi Yanlız telle konuşurken falan kendime ait özel bi yer bulmakta sıkıntı çekiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 tercih etmiyorsun..gerekli kriterlere göre (kocaeli için yazıyorum) o iki yurttan birine sırayla yerleştiriyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ya pekü bu yedekler noluo..aylardır yedeğim ben ne olcek pzt okul acılıo laaaaaaan(tutusan insan modeli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yedeklerle ilgili yazmıştım bir yere dur bulayım edit: said: yedek olayı nasıl oluyor,şöyle oluyor bir süre orda burda idare edeceksiniz,sonra yedeklerin alınması başlayınca bab ben de varım diyip başvuracaksınız.sonra yer kaldıysa gidip yerleşeceksiniz.bu okulun 2.ayına falan kadar sürüyor hatta bazen daha fazla.1-2 ay bir yerlerde idare etmeiz gerekiyor. [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 11:44 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 hönkk 2 ay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 kaçıncı yedek olduğuna göre 3 ayı bile bulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 kayıtttaki adamla kanka ol ki misafir kalasın bari yurtta . o demezse sen misafir kalim abi bahsini aç . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar