DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 yokmudur kardeşim bu aptal yerde benim dışımda okuyan. sıkıldım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Ben arada girip çıkıyorum. Ögh geliyor bana, o binaya girince. Bir de siz yolun karşısındasınız, orası tam tımarhaneye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 napalım girdik artık : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Bende o aptal yerde okuyorum dogmeat . Büyük kampüsteyim sen ? [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 17:08 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 hukuk,küçük kampüs,ama olsun,arada sırada takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 semt olarak nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 şirinevlerde 2 kampüste,ama büyük olan kampüs ataköy kampüsü olarak geçiyor. eğer onu soruyorsan ben şirinevler kampüsündeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 şunu masticore a atcaktım,atamadım,burayta c/p edeyim.kültüre giden her öğrenci için gecerli ossun "sizin taraf nasıl bilmiyorum ama,bizim tarafta envai derecede magazin,karıkız,istanbul sosyetik mekanları,arabalar ve futbol konusunda uzman değilsen , konusacak yada konusmak isteyecek bir insan oğlu yok. nefret ediyorum okuldan valla,öle okulda tanıdıım bi adam olsunda,arada sırada gitmek için bi nedenim olsun istiyorum,gel kanka olalaı9m okukl başlayınca.sen ara beni.okula gel de.kk?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Burslularla kanka ol. Hayatının yanlışını yapıp oraya burslu giden birkaç insan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 sen nie gidiosun okula bakayım madem öğrenci deilsin orda tandııın hatunmu var hıımm? hemen tanıiştır bizi prawcım kkthnxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Var tanıdığım hatun da, 5 para etmez gerizekalının teki. Tanıdığıma pişmanım. Okula öğrenmeye okumaya gidiyorum. Kthnxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ben bunu arada sırada upliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Hele bir okul başlasın yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Upla upla Son bir umut ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Prawler ekstradan ders mi alıosun ordan abi?Marmara iktisat kesmio galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 araştırma yaptım not ortalamam 10 üzerinden 6 veyahut daha iyisi olursa ilk dönem sonunda bilgi hukuka yatay uçabiliyorum ciddi araştırıyorum bunu kültürde hocalarımız iyi eyvallah amma velakin hergün uyanıp okulamı gidiyorum dersaneyemi,okulun binası bu kadarmı kötü olur,okula girince bi üniversite havasını alamıyorum okulun kütüphanesi nasıl benim evimdeki kütüphaneden daha küçük olabilir yahu..aklım almıyor insanları bu kadarmı mal olur şirinevlerde bi kere okul,varmı böyle birşey cok afedersiniz,bu oula kaydolan beynimi seveyim. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Olm bana sorsaydın anlatırdım orayı sana ;) Ataköy kampüsünüz de oranın bahçeli versiyonu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ingilizce inşaat mühendisliğini burslu kazandım =) sizleyim artık asdfasd. 13ünde hazırlık zıplama sınavını verebilsek de large binaya aksak. nedir okulun durumu nasıl ısınırım social davaları neler? bide başarı destek bursu gibi bişe warmış ona nası başvurcas =) thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Oğlum aban derslere gel, bak gözünü seveyim. Tonla kafa adam bar Bilgi hukukta bak, ben varım lan hepsini geçtim, oğlum gel bak dedik geçen sene di mi, gel lan. GELSENE PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ben bu sene 2 yıllık proglamlamayı bitirdim oradan dikey geçişle marmara bilg. mühendisliğini kazandım. mutluyum kurtuldum.Ama bu işe okulun zerre kadar yardımı olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar