Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 hersey icin reason kullanın, sample ve samplerlarının kalitesini baska bi yerde gormedim. netten sample pack de cekebilirsiniz kesmezse metaldir cazdır, kaldı ki yamultup falan istedigin her sesi alırsın.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Rave E Jay deli bir program 99 sürümü 1 , 2000 sürümüyse 2 CD idi ve aklına gelebilecek her tür sample ile geliyor.2001 tatilim sabahtan akşama kadar otelde bu programla müzik yapmakla geçiyordu (CStrike klasöründe olan telsiz seslerini şarkı yapmıştım yarıyordu adamı) Nota bilgisi sıfır olan Tutsi'ler bile süper club şarkı yapar bunla.
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 fl hem amatör hem profesyonel olabilen bi program. yeni başlayanlara da eski topraklara da tavsiye ederim.
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 last survivor, sadece bateri çalıp wav kaydı almak istiyosan drumsite kullan. edit: editlemek yerine yeni cevap yazmışız. [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 18:52 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ]
Sun_Sword Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 tavsiyem reason derim kendini geliştirmek baabına.. çünkü analog olarak alamayacagın birsürü alet var. hem onları kurcalamak için buyuk fırsat, hem eylenceli, hemde kolay. ama dersenki iğrenç reasonla uğraşamam ben, daha user friendly interfacei olan bişiler arıyorum, Ableton rocks! ses kartına gelince, desktop kullanıyosan PCI tercih etmelisin diye düşünüyorum. Henüz amatör çalıştığın içinde, en ucuzundan bitane m-audio alabilirsin hiçbirşey farketmez. önemli olan pre-ampinin iyi olması ses kartının gerek xlr gerek line input olarak. Sırf elektronik uğraşıcam diyorsan gerek yok daha iyi şeylere.
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Bilgisayarda muzik yapıcam diyorsan sakın virtual dj'mis traktor dj'mis kullanmıcaksın... Sample,loop indirmiceksin,belescilige alısmıcaksın... Alıcaksın reason 3.0'ı veya fl studio'yu...Alıcaksın midini.Ses kartınında iyi olması gerek.Pasa pasa sarkının herseyini kendin yazıcaksın.. [spo]Al buda reklam eheue http://www.myspace.com/firat90[/spo]
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 müzik den hiç anlamam ama fl player ı sevdim fl player..
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Macintosh'lar için Garageband var, gayet kullanışlı bir program. Daha ilerisi için Logic serisi de düşünülebilir.
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 abicim prodigy bile reasonla yapıyor niye bu kadar kasmışsınız anlamadım
Öne çıkan mesajlar