Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Davion (Dragon Knight)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi hiç bi zaman dmg itemi gereksinimi duymadım şu heroya. takımınız adam gibiyse dragon hood, vanguard, assault çıkarsa oyun bitmiştir zaten
Mesaj tarihi:
Bilmiyoruz ?
Ok.
3 aktif büyüsü var mana regen lazım.
Disabler hero ekstra disable.
Verdiğin guideda da guinsoo var.
Mkb salakça dragon a. Mini stun ı splash edemezsin.
Mesaj tarihi:
bir str herosuna mana regen için linken daha bir yakışır gibi ama, ikisinde de %150 mana regen vardı diye hatırlıyorum. Dragon knight in zaten stun i var ayrıca hex e ihtiyacı olucağını da sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
dedim ya mana regen içinse, hali hazırda stun i ultisini fulleyince yavaşlatması var. hex gereksiz bence, e linken de mana regen var, tüm statlara da +15 veriyor ve hatırladığım kadarıyla 6 ya da 9 da hp regeni olsa gerek. demek istediğim guinsoo nun gereksiz olduğu değil hem, linken in daha çok yakışıcağı.

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 15:20 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Abi hex sadece yavaşlatmak için deği yanlız.
Linkenın kağıdı gereksiz pahalı, eğer karşıda slayer felan yoksa çok anlamsız.
Olmadı gelin akşam atalım bi dota :)
Mesaj tarihi:
1v1 harici linken komple gereksiz bir item.karşı taraf biliyorsa oynamayı sadece regeninden faydalanırsın.
Guinso zati her chara cuk oturan bi item.Sadece intlere daha fazla dmg veriyor,tek fark bu.
Mesaj tarihi:
dragon knightın core yani olmazsa olmaz itemları bence şunlar:

-vg
-persev
-tarak

diğerleri aksesuar :P

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 16:55 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...