Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

piyasadaki küçük arabalardan hangisini önerirsiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba, ben bir üniversite öğrencisiyim ve okula gidip gelmede kullanıcağım küçük, benzin tüketimi az(dizel bile olur) bir araba almak istiyorum. bütçem 30 bin lira civarı . aracı 0 almak istiyorum. bazı modellere baktım ve kararsız kaldım bana yardımcı olursanız sevinirim.

baktığım modeller:

toyota yaris
honda jazz
fiat punto
opel corsa
Mesaj tarihi:
Yaris pek ufak

Jazz güzel ama biraz eskidi

Punto idare eder ama frenleri sorunludur ses yapar ve içmekan kalitesi bildiğimiz fiat lara göre iyi olsa da yinede corsa kadar değil.

Corsa iyidir kalitelidir fiyatları dizelde astraya yaklaştığı için bence yüksek. Corsa ile ilgili henüz kronikleşmiş sorun yazabilmek için erken ama Opeller biraz canını sıkabilir.

2. El alacak olsaydım ve uygun fiyata bulursam Jazz'ın CVT şanzımanlısını tercih ederdim. Düz viteslerini pek beğenmiyorum geçişleri Opelinki kadar net değil oyuncak gibi vitesi var.
Mesaj tarihi:
VW polo oneririm , az yakar cok kacar , tipi de güzeldir haddini bilir fazla abartılı degildir , ayrica saglamdir dizelse benzin koyduysan hasarsiz atlatabilirsin ;)
Mesaj tarihi:

Bu yazdıkların 4 arabanın hiçbirini almam.ama içlerinde en iyisi Jazz ancak onunda dizaynı eskidi. alınabilir gerçi

30 bin civarı demişsin bütçe.
o zaman yazıyorum

Alfa 147
Citroen C4 SX 1.4i 33bin YTL [spo][/spo]
Mitsubishi Colt

Mesaj tarihi:
fistan senin yazdıklarından da bi mitsubishi colt baş ağrıtmaz denebilir... :P
ha, alfaya hastayız, o ayrı.

[ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 15:19 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...