RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 [b]Eski buluşmalardaki sıcak ortamı özledim açıkcası arkadaşlar bu nedenle tekrardan bir buluşma ayarlamaya çalışacağım. Haftaya pazar yani 26 / 08 / 2007 tarihinde Kadıköy boğada buluşalım. Öncelikle bi yemek faslı yaparız karınlarımız doyduktan sonra gideriz bir kafeye( içkisiz )efendi gibi oturur muhabbetimizi ederiz. Ben açıkcası özledim bazı arkadaşları. Olursa olur olmazsada olmaz yapabileceğim bir şey yok en azından deniyorum bakalım. Evet şimdi gelmek isteyenler, gelebilme ihtimali olanlar, geçerken uğrarım cafedede size bi tane kola yazdırırım diyenler. Dökülün bakim.[/b] [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 21:03 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 antakyaya gitmesem kuzenin dugnu icin ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hezarfende çalışıyorum yokum ayrıca redall sen satıcısın, seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım bu dağlar duvar duvar redallın götünde bağlar buralarda kondomum yok redallimsiz anlamı yok sdf silinme süresi üzerine bahse girebilirim edit: ağır olmuş lan, sorry=(( =) [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 21:39 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 okullar açıldıktan sonra yapılsa çok daha uygun olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Lan millet satar satar bişi olmaz benim işim olur gelemem hemen laf yapıyorsunuz. Aduket ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 3 pazardır çalışma olmuyor..o pazar da olmazsa ben kesin gelicem..redalla yemek yesem yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 gelebiliirim ben. (kesin değil omuzdan ameliyatlıyım o tarihlerde doktor randevusu olabilir gerçi pazar günü doktor ne arar neyse bakarız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 abi daha çok var o zamana, yaklaşsın bir hele de bakayım gelebilirim ama ömerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Redall'ım Bende Gelirim Belki Yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Oh oh ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 redalalalalala gelme ihtimalim yuksek sirf yemek var diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 efe geliyorsa ben gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 iyi gelmiyorum .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 barışarock? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Allahsızzlaar ben 24 ünde gidiyorum diye di mi bu tarih? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ben cumartesi kesin bişi yazcam..efe gel lan şaka valla bak =(( küserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Herkez muallakta kaldıysa ona göre haber verin bir hafta erteliyelim. Olmassa topluca barışarock'a akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 aktiftablet gelirse gelirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Benim bu haftasou gelmem imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 öeh kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ben belki gelebilirim ama kimseyi tanimiyom belkide gelmem o yuzden belkide isim cikabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 günü geldi kesin bişi yok haftaya kaldı sanırsam. [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 12:11 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 BEN GELDİM HERKES NERDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Füksü ikimiz buluşalım bence... Birşeyler konuşmak istiyorum... Birşeyler yapmak... Eğlenmek, takılmak, takışmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar