Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Savage isteyenler!

smerten

Öne çıkan mesajlar

bildiğim kadarıyla oyun çıktı.
ben test etmek ıcın ıst.da bı kafede toplu oyun yapcam (benım arkadaslarım ıle)
ısteyen katılabılrı.. buyuk ıhtımal besıktas veya kadıkoyde olur...[hline]a.k.a. Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor!
---------
Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!...
Sosyal ağlarda paylaş

CD key lazım tabı yoksa oyun acılmıyor yanı CD key ın orjınal olması lazım anlayın işte :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben ıgn de fln okudum sımdı 8.9 puan vermıslerkı bu baya baya ıyı demek...
commander olunca aynı fps fln gıbı mı devam edılıyo.. hıc gormedım ole bı ss de? nası ya?[hline]a.k.a. Duxus
---------
Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım?
---------
---------
Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!...
Sosyal ağlarda paylaş

commander olunca normal starcraft usulü management yapıyosun. tek başıma anlamaya çalıştım biraz elimdeki cd kopya olduğu için. zannedersem herkes standart bi karakterle başlıyo sonra commanderdan upgrade istiyo, commander da onu istediği karaktere upgrade ediyo. standart resource toplama ve building klişeleri de mevcut. binalarda da upgradeler ayarlanıyo vs...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

sole oluyo commander oyunu tepeden goruyo ve hem oyunculara hem de npc lere komutlar veriyor. sana verilen komuta uyup uymamak keyfine kalmis ama commander basarili ise genelde insanlar emirleri takip ediyor. commanderin bir baska gorevi de bina ve upgrade lerle ugrasmak. kaynak toplama isini npc worker lar hallediyo fakat cok sıkısılırsa oyuncular da kaynak toplayabiliyor.

oyunda takim oyunu kazanma sansini arttirir demek zor cunku takim oyunu olmadan kazanma sansi yok:) ayni sekilde commanderin tecrubesi de cok onemli. eger commander cok kotu ise o takimin oyunculari commanderi gorevinden alip daha iyi birisini basa gecirebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bırz bılıyodum..
da hıc ss gormedım var mı hıc copmmander ss ı..

bu arada pers. gunu kadıkoy tırp te (bı degısıklık olmazssa)[hline]a.k.a. Duxus
---------
---------
---------
My life? Working in Progress!
Sosyal ağlarda paylaş

Kopya oyunda update edince verilen cd-key çalışmıyor. Dolayısıyla deneme şansım olmadı. Bu oyun türü gün geçtikçe yayılacak diye düşünüyorum ben, inanılmaz eğlenceli ve bağımlılık var işin ucunda gibi..

Bizim RPG partisiyle bir oyun çıkışı net cafe yapılabilir, yada oyun iptal edilip..

Bakalım..
Sosyal ağlarda paylaş

walla bılmıyom bagımlılık yapar mı? sankı netten oynamzssan yapmaz gıbı..

mecük abi beklerız..

tabi tırp degil :) trip[hline]a.k.a. Duxus
---------
---------
---------
My life? Working in Progress!
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyunu oynadım baya bır sure sonra key banlandı :D
oyun zevklı fena degılde genelde turk serverı yok ve dusman hep kaynaklara saldırıyor dogru duzugun unıte yok secebılıcegın 3 cesıt unıte var ama sılah secebılıyorsun elektırık sılahı kımyasal sılah hede hode felan ben commanderlık yaptım yaratık ırkına kı zaten ıkı ırk var neyse yaptım 8 e 8 lik mactı baya lag vardı kaynak toplama ısgence dusman saldırıyor senın adamlarına gelın ben expand cıkana kadar koruyun dıyorsun adamlar beklemıyor bınanın bıtmesını saldırıyor boylece kaynak akmıyor yanı baya eksıgı var oyunun harıtalar cok kucuk ve az harıta var felan[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...