Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

@ekmek: Değiştirebilirsin yine

@ayaye: Okul kayıt konusunda bu kadar mallayınca emin olamıyosun. Demin kızarkadaşımın şifresini girip onunkini yapacaktım benim kyadolduğum projeye kayıtlı gözüküyodu ama olamamıştı. Benimkini gösterdiği kanısına vardık bakalım hayırlısı. Programı hazırlayan da benim girdiğim projenin başındaki kızın erkek arkadaşıymış. Becerememiş herif..
Sosyal ağlarda paylaş

alla alla, sifrenizi gondericez dedikleri zip dosyası oluyordu, o zip'i bir yere cıkartıp calıstırdıgında da otomatik baglanıyordu, news'lere yaz istersen...

bu arada direk zip'ten exe'yi mi calıstırıyorsun, yoksa tum zip'i bi klasore cıkartıp mı calıstırıyorsun ? belki ondan da olabilir sorun...
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Okul çocuk olayı inanılmaz güzeldir de şansa bağlı tabi. Ben onu yapmıştım mesela inanılmaz güzeldi, çocuklar çok efendiydi çok tatlılardı falan hiç sorun olmadı. Ama bazıları var al duvara vur hiç vicdan azabı çekmezsin. Riskli iş. Kötü versiyonunu penth anlatsın size.
hayatimin en kotu senesiydi, her pazartesi aksami cip donusu 2 vermidon iciyodum.
boyle son zamanlarda kendimi kaybedip DINLEYEN YOK KI AK diye bagirdim bi kere, on siradaki 1-2 kizin boyle gozleri doldu sfuhwasuhf digerleri duymadi bile yani oyle bi ortam.

ama iste guzel oldu mu da guzel oluyo gerci ben genel olarak universite yasinin altindaki insanlari sevmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah tabi ya feci durum o küçük çocuklar, böbürleniyorsun bide benki şöyle şöyleyim ama gel görki yetemiyorum veletlere diye ama muhakkak bi çözümü var bunların mesela geçen amcamlar gelmişti ne alakaysa çocukları bıraktılar bize falan bizimkilerle bi yere gittiler ben çocuklara yetemeyince gittim ellerini ve ayaklarını bağladım kapıyı da kilitledim üstlerine kuzu gibi oldular, deneyin oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

embesil asistan cs odevime 100 uzerinden 20 vermis, compile edilmiyor diye, zilyon kez denedim, babalar gibi compile da ediliyor , dogru duzgun de calısıyor program, submission'ı da kontrol ettim (dosya ismi, uzantı falan) onda da sorun yok, mail attım bir bakıp duzeltebilir misin diye, illa ofis saatime gel diye tutturdu, pzt. 15:40'da dersim baslamasına ragmen, sırf bu is icin 8:40'da okulda olacam, ne kadar basarılı asistanlarımız varmıs yaw :...
Sosyal ağlarda paylaş

ehuehueh, omer faruk uzar mı ne adı... adam hic bi section'ın dersine girmiyor zaten, tek yapacagı sey odevleri okumak, bari onu becerseymis =)...

edik: neyse anlastım sayılır, 12:30'a kadar erteletmeyi basardım, 4 saat erken gidicem heyoo, cok mutluyum ehueh, ertesi gun econ sınavı var, ugrastıgım seye bak ya...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...