Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Abi acil şekilde bana şey lazım, bu hani AV kablolarındaki 3 tane sarı kırmızı beyaz jackları bilgisayara girebilecek jacka dönüştürecek şeyden lazım, birinde varsa süper olur.

Şundan:

Mesaj tarihi:
Offf. CIP seçeyim diye derse gitmedim, kesin anket de aldı adam. Ve database error verdi sistem. Maytap mı geçiyo okul bizimle kaldıramayacaksa database'in hiç girişme böyle bilgisayardan seçtirme işlerine. X(
Mesaj tarihi:
Zaten seçemiyosun "teknik bir sorun" nedeniyle ertelendi. Pisi pisine NS anketi kaçırdım ya devamsızlıktan not gidecek, geçen de uyuyup girmemiştim. Ya giriyorum anket yapmıyo, girmiyorum anket yapıyo sinir oldum ya :(
Mesaj tarihi:
Niye bilmiyorsun olm zaten, aç derslerin syllabuslarını oku kaka yaparken bari ahea. %25 quiz %25 lab %25 midterm %25 finaldir ns. Anketlerin hepsini doldurunca da 1 tane full quiz yerine mi ne geçiyodu öyle bişeydi.
Mesaj tarihi:
Okul çocuk olayı inanılmaz güzeldir de şansa bağlı tabi. Ben onu yapmıştım mesela inanılmaz güzeldi, çocuklar çok efendiydi çok tatlılardı falan hiç sorun olmadı. Ama bazıları var al duvara vur hiç vicdan azabı çekmezsin. Riskli iş. Kötü versiyonunu penth anlatsın size.
Mesaj tarihi:
Evet onu seçersen her hafta okula gidicen. CIP toplantısına gitmeyerek büyük aptallık yapmış kim gitmemişse, gitmeyen varsa daha doğrusu. Bazı projeler haftasonları falan oluyor çünkü, yanlışlıkla onlardan seçen olursa çok gülerim. Direk cinsel sorumluluk falan alın ya da, okulda o hafta içi mis gibi işte.
Mesaj tarihi:
ya bi gitsin
şaka mı lan bu kabus gibi
her hafta kayışdağına git çoluk çocukla uğraş
yoklama mı alıyolar orda bi de
ayrıca saatler yazıyo yanında haftasonuna gelmez heralde.
ben gitmedim toplantıya bursa daydım çünkü.
Mesaj tarihi:
@Kaan: Herkeste aynı problem. Hayır bi de mülteci seçicem içimden geldiğinden gayet yorudu birşey. Tembellikten de diil dolmasın diye bi an önce seçmek istiyorum ama seçemiyorum. Cidden gönüllü olduğun projeyi seçememek çok kötü :(
  • Yeni Oluştur...