kgns Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 sıs beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Gel Sabancı geeel Gelin ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 solidworksten çakan var mı yardım lazım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 PatiSA buluşma topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Abi acil şekilde bana şey lazım, bu hani AV kablolarındaki 3 tane sarı kırmızı beyaz jackları bilgisayara girebilecek jacka dönüştürecek şeyden lazım, birinde varsa süper olur. Şundan: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Offf. CIP seçeyim diye derse gitmedim, kesin anket de aldı adam. Ve database error verdi sistem. Maytap mı geçiyo okul bizimle kaldıramayacaksa database'in hiç girişme böyle bilgisayardan seçtirme işlerine. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ben okulda yoktum 1.5 haftadır kaçırdım cip toplantısını mail atıcak kimse de yok nerden seçiyorum ne seçiyorum bilgi var mı bi yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Zaten seçemiyosun "teknik bir sorun" nedeniyle ertelendi. Pisi pisine NS anketi kaçırdım ya devamsızlıktan not gidecek, geçen de uyuyup girmemiştim. Ya giriyorum anket yapmıyo, girmiyorum anket yapıyo sinir oldum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Anketten not gitmez anket bonus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Oley. E uyurdum ama böyle olacağını bilseydim uykuma yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Niye bilmiyorsun olm zaten, aç derslerin syllabuslarını oku kaka yaparken bari ahea. %25 quiz %25 lab %25 midterm %25 finaldir ns. Anketlerin hepsini doldurunca da 1 tane full quiz yerine mi ne geçiyodu öyle bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 BK bi tek bende mi açılmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 CIP kaydımı yapmaya çalışıyorum ve veritabanı kilitleme hatası, lütfen tekrar deneyin yazıyor. Doluysa dolu yazar heralde di mi? 100 kere de olsa deneyeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 9988'i ara, IT'yi bağla hayatım de, neler oluyor öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bunlar ne ya iöo felan her hafta veletlerle mi uğraşcaz napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Okul çocuk olayı inanılmaz güzeldir de şansa bağlı tabi. Ben onu yapmıştım mesela inanılmaz güzeldi, çocuklar çok efendiydi çok tatlılardı falan hiç sorun olmadı. Ama bazıları var al duvara vur hiç vicdan azabı çekmezsin. Riskli iş. Kötü versiyonunu penth anlatsın size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 olm şimdi her hafta okula mı gidicem ben? yaşlı seçeyim bare 120 yaşında adamı yıkatmazlar heralde yaşlı muhabbeti güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Evet onu seçersen her hafta okula gidicen. CIP toplantısına gitmeyerek büyük aptallık yapmış kim gitmemişse, gitmeyen varsa daha doğrusu. Bazı projeler haftasonları falan oluyor çünkü, yanlışlıkla onlardan seçen olursa çok gülerim. Direk cinsel sorumluluk falan alın ya da, okulda o hafta içi mis gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ekmek alabilirsen yazsana buraya. Ben ne seçersem seçeyim saati uysun uymasın hepsinde kayıt tuşuna basınca "veritabanı kilitleme hatası" diyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Olm arasana IT'yi çılgın çılgın bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ya bi gitsin şaka mı lan bu kabus gibi her hafta kayışdağına git çoluk çocukla uğraş yoklama mı alıyolar orda bi de ayrıca saatler yazıyo yanında haftasonuna gelmez heralde. ben gitmedim toplantıya bursa daydım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 databse down and die bekle düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 @Kaan: Herkeste aynı problem. Hayır bi de mülteci seçicem içimden geldiğinden gayet yorudu birşey. Tembellikten de diil dolmasın diye bi an önce seçmek istiyorum ama seçemiyorum. Cidden gönüllü olduğun projeyi seçememek çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Gönüllü falan değil skeske yapıyosun kandırma kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Cuma kayışdağı yaşlılar var aslında hem veletlerden iyidir hem kayışdağından ataşehire arkadaşa geçerim direk var mı yaşlı takılan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar