Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ardeth said: psikolog kliniklerinde görüyorum o kanepelerden yok korkmayın psikoloğa gitmiyorum buarada üzerine yatılan kanepeleri demiyorum bekleme salonundakileri diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Abi yarın kuiz var ns101 den sorulara bakın da gelin dedi adam ne sucourse da resors var ne syllabus da kitap ismi yazıyo ne alıncak fotokopiler hazır. Nereye bakıcam lan ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Sucourse'da ns 101 dersini seç. Resources kısmındaydı sanırım bi sürü döküman var aşağı in baya o sayfada draft notes diye bişey var. Onu aç, oradan oku. Ödev de ordan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ns 101 de resources yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Learning modules daymış ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ns101:) ah ah eski günler... yapay zekacı kadın deli çıktı hadi hayırlısı ödevi yaptık verdik geri yolladı herkese başka bişiler daha eklemiş sorulara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ya Sabanci'da isletme okuyan arkadaslar, Okulda datastream var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sabancıda işletme okuyan adamın burda işi ne barb onlar internetten cakmayan tipler pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kağan, ozel mesaj attım da gormedin sanırım... satıcak mısın kitabı =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 games satan varmı ya temiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 http://www.pcluks.com/otobanner burdan verelim linki tekrar yararı dokunur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 nileppezdel said: Sucourse'da ns 101 dersini seç. Resources kısmındaydı sanırım bi sürü döküman var aşağı in baya o sayfada draft notes diye bişey var. Onu aç, oradan oku. Ödev de ordan zaten Ne ödevi olm Ns'den? İyice manyaklaştınız kanaat notu mu kovalıyorsunuz? %25 lab %25 quiz %25 midterm %25 final Gerisi sizi ilgilendirmez sistem değişmediği sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ödev kanaat için değil ki öğrenmek için :p mesela ben bi cebir dersi aldım (math 341di galiba) sınıf kalabalık diye hoca sınıfı üçe ayırdı her grup 3 haftada bir kere ödev yapıyor. Ben hocaya dedim her hafta ödev yapıp versem olur mu, kontrol edilir ben de görürüm yanlış varsa diye (hoca tanıyo beni tanımayan hocaya demezdim şimdi yalakalık yapıyo bana der diye) hoca da bana uğraştırma bizi fazla ödev kontrol etmekle şimdi dedi ama ben yine de vercem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 abi sen ayrı bi insansın kaan'ın sölediği ortalama insanlar için:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 58 milyona aldım lan kitabı, başka bir türü bu, hardcover değil rengi farklı Amerikan şeyinden. İyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 italyanca almış ama bırakmak isteyen tanıdığınız olursa bana haber verin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Xaenin said: 58 milyona aldım lan kitabı, başka bir türü bu, hardcover değil rengi farklı Amerikan şeyinden. İyi oldu. Alexi_Septimus said: Okul arkadaşınızı tanıyın; xaenin[everclear]: abi xaenin[everclear]: şaka xaenin[everclear]: marketing 301 kitabım xaenin[everclear]: 143 dolar xaenin[everclear]: amerikan doları Septimus: canada olsa yine pahalı. Septimus: fotokopi çektir. xaenin[everclear]: onla mı uğraşıcam alırım kitabı kimseye elletmem xaenin[everclear]: Abi xaenin[everclear]: Nasıl fotokopi çektireyim xaenin[everclear]: İnsanlar arkamdan fakir bile der xaenin[everclear]: Param yetmedi fotokopi için verir misin diye gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Kaan'a katılıyorum yalnız öyle hakkaten. Ödev falan yalanmış puahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ha ha ha nuki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 http://www.pcluks.com/otobanner/ yeni sürüm geldi, artık firefox ve greasemonkey'e baglı değil kendi browserını kullanıo, dolayısıyla kullanım artık cok kolay; basıosun calısıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 artık bir sey yuklemeden opera'yla falan da kullanabiliyor muyuz yani ? oo efsane olmus tenkz =), sıkılmıstım her kullanacagımda firefox kurup add-on cekmekten ehueh... edit: linke girince gordum tabii, kendi browser'ı varmıs zaten ehueh, daha da guzel =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 o versiyon buglı yalnız 0.10 u indir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 okulumu seviorum ulen :D ne derseniz deyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 lol CS 201 ödevleri yapılır 100/100 ve no-plagiarism para iade garantili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 yaptigin is plagiarism zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar