kgns Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 zaten wow oynarken dizi izlemiodum :) 3. sınıfın basında bıraktım sonra dizilere abandım. bu arada masquerade sen kimdin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 kitaplarımı satıyorum, bildiğin sıfır kitaplar cs 201 ve norton volume 2 nin jelatini bile acılmadı cd li kitapların cdleri falan hepsi içinde dokunulmadı liste: http://students.sabanciuniv.edu/kaganus/kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Math 201'le 203'e talibim temizler mi, sayfalar yapışık felan değil di mi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 math 201 bildiğin sıfır gibi, 203 ün az bişi kapak, kullanmaktan kıvrılır ya öyle olmuş. öyle dediğime bakma aslında 2 si de sıfır gibi gelicek sana ama ben hiç kitap kullanmadığımdan en ufak seyi söyleme ihtiyacı hissediorum. fiyat konusunda da henuz piyasasına bakıcak zamanım olmadı kitapların, cok var cunku, yarın aksam ziyaretler bitince bakabilirim ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 fiyatları da ekleyip yeniden düzenledim, linke tekrar tık plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 math203 ve cs303 alırım abi =)... edit: 203 konusunda cd- benden once davranmıs eheh... math203 satılırsa da cs303 alırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Cd- math 201 kesin alcan mı, ona göre hatta bekleyen 3 kişi var :p kfg evet Cd- senden önce davranmış, ama siz aranızda karar verin, hani belki lazım deildir falan. cs303 ü de sana ayırıyım o zaman kesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 cs303'u ayır bana kesin... iste math203 icin de cd- alıcaksa tamam, almazsa onu da ayır bana =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 kesin midir ona göre işaretlicem, hiç beklemediğim kadar talep var lineerle proba, bilsem fiyatları yüksek tutardım :D homerde satmıolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Cd o eylem resimleri saat kaçta çekildi? bnm dersim vardı gitmiştim sonra dinleme fırsatı olmadı kimseden ben de cs303 prob linear var cs303 hariç diğerleri temiz bi de hum var modern art olan kodu kaçtı bilmiorum bayram dönüşü isteyenlerle konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 @kgns: Abi 201 ile 203'ü kesin alıcam fekat fiyatları nedir acep? @Scheriff: fotoğrafları tam olarak 13.06'da çekmişim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 http://students.sabanciuniv.edu/kaganus/kitap yazıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Tamam alırım abi %99 -oda arkadaşım almadıysa, ortak kullanıyoruz çünkü boşuna iki kitap almayayım- baktım da fiyatlara yarın okula gelicem ben okulda mısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Ha bi de math 301 kitabını da alabilirim boşta mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 yok değilim, yakın zamanda gelme olasılığım olsa da buyuk ihtimal cumartesiye kadar evdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 math 301 deil :S onu da yazsaydın millete satıldı derdim math201 ve 203 kitaplarını sabahtan beri toplam 2353225523 kişi sordu hepsine satıldı dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Hadi ya 301 de olaydı güzel olurdu. Teşekkürler o halde görüşürüz geldiğin zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Math 203 varsa bana satsana. HEHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 acaba proje 102 yi bu dönem mi önümüzdeki dönem mi alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ilk dönem al kurtul direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bişey yapmıyosun ki onda ya. Ben de bi ara alsam mı diyodum, bütün dönem oturuyosun son gün bi rapor yazıyosun. Ya da işte başka bişeyse son 2 günde halletmişti benim bütün tanıdıklarım. Çerez 3 kredi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 olm undergrad ev partilerini locate etmek icin bildigin gizli orgut kurduk bikac grad arkadas aramizda. bu gece 10-2 arasi varmis bi tane digital love diye, gelin akalim eheuhe. grindinge doyariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 İlke git kendine BROWN, RI, PROV, PROVIDENCE, GEL PROVIDENCE, GEL RHODE ISLAND, GEL BROWN diye topic aç lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 beni dislamayin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 You brought this on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar