Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
math 201 bildiğin sıfır gibi, 203 ün az bişi kapak, kullanmaktan kıvrılır ya öyle olmuş. öyle dediğime bakma aslında 2 si de sıfır gibi gelicek sana ama ben hiç kitap kullanmadığımdan en ufak seyi söyleme ihtiyacı hissediorum.

fiyat konusunda da henuz piyasasına bakıcak zamanım olmadı kitapların, cok var cunku, yarın aksam ziyaretler bitince bakabilirim ancak
Mesaj tarihi:
Cd- math 201 kesin alcan mı, ona göre hatta bekleyen 3 kişi var :p

kfg evet Cd- senden önce davranmış, ama siz aranızda karar verin, hani belki lazım deildir falan.

cs303 ü de sana ayırıyım o zaman kesin?
Mesaj tarihi:
kesin midir ona göre işaretlicem, hiç beklemediğim kadar talep var lineerle proba, bilsem fiyatları yüksek tutardım :D

homerde satmıolar mı?
Mesaj tarihi:
Cd o eylem resimleri saat kaçta çekildi? bnm dersim vardı gitmiştim sonra dinleme fırsatı olmadı kimseden

ben de cs303 prob linear var cs303 hariç diğerleri temiz bi de hum var modern art olan kodu kaçtı bilmiorum bayram dönüşü isteyenlerle konuşuruz
Mesaj tarihi:
Tamam alırım abi %99 -oda arkadaşım almadıysa, ortak kullanıyoruz çünkü boşuna iki kitap almayayım- baktım da fiyatlara yarın okula gelicem ben okulda mısın sen?
Mesaj tarihi:
math 301 deil :S onu da yazsaydın millete satıldı derdim

math201 ve 203 kitaplarını sabahtan beri toplam 2353225523 kişi sordu hepsine satıldı dedim :)
Mesaj tarihi:
Bişey yapmıyosun ki onda ya. Ben de bi ara alsam mı diyodum, bütün dönem oturuyosun son gün bi rapor yazıyosun. Ya da işte başka bişeyse son 2 günde halletmişti benim bütün tanıdıklarım. Çerez 3 kredi.
Mesaj tarihi:
olm undergrad ev partilerini locate etmek icin bildigin gizli orgut kurduk bikac grad arkadas aramizda.

bu gece 10-2 arasi varmis bi tane digital love diye, gelin akalim eheuhe. grindinge doyariz.
  • Yeni Oluştur...