kgns Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 hayırlı olsun Kaspar, neresi yurt? beyler koordine olalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 E haftaya bi buluşma yapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ben buluşurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 A3 302deyim, olacam yani bayramdan sonra. henüz bi oda arkadaşımı bulabildim suugledan gerisi meçhul, kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Yapalım işte abi süper olur tanışıp kaynaşmış oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 kgns said: Ayriyetten Fall dönemi CS201 ödevleri yapılır (hepsi), Spring dönemi CS202 ve/veya CS204 ödevleri yapılır (en geç 1 hafta önceden haber vermek koşuluyla) ha bir de şu an yaz okulunda CS201 alanların da ödevleri yapılır. 100/100 ve plagiarism çıkamama garantili (çıkarsa alınan para tamamen iade) sene başında istenirse CS201 dersi için bütün 7 ödevi de yaptırıcam diyene uygun fiyat verilir. :)vakit yaklaşıo bi uplıyım, sonra bi daha uplıcam tam ödev verildiği zamanlar, yönlendirirseniz sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 aynı vaatlerle %20 daha ucuza çalışırım:) ben tanışmak istiourum özellikle kafasını cama çarpan arkadaşla! ve dokunulmasın nileplere sosyal deney olsun fikrine katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ben tanıştım, çarparken tanımıyodum ama tam karşımda çarptı yarıldım :D Tanışalım, denek olarak kullanın beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Scheriff said: aynı vaatlerle %20 daha ucuza çalışırım:) ben tanışmak istiourum özellikle kafasını cama çarpan arkadaşla! ve dokunulmasın nileplere sosyal deney olsun fikrine katılıyorum benim abi o tanışalım pizza severim discussion trollerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ekmek said: Scheriff said: aynı vaatlerle %20 daha ucuza çalışırım:) ben tanışmak istiourum özellikle kafasını cama çarpan arkadaşla! ve dokunulmasın nileplere sosyal deney olsun fikrine katılıyorum benim abi o tanışalım pizza severim discussion trollerimpizza borcun var zaten uniyemeği söyledim die nilepin de kurdoglundan bi öğün yemek borcu var, kimliğini buldum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ben de yaparim bu arada CS odevi, 201, 202 307 odevlerini yaparim. 204'le ugrasmamak icin para veririm:P MS 302 nin hayvan projesini de yaparim ama cok para isterim ehueuh. P.S. projeleri java ile yaparim, MS302 ve CS307 icin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Tamam unutmadım borcu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ziyafet var yani kagan fazla yiyemiomuş ztn hastaymış siz ısmarlayın ben yerim:) bayram dönüşü yaparız artık bi aktivite kaan organize pls:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Penthesilea said: Ben de yaparim bu arada CS odevi, 201, 202 307 odevlerini yaparim. 204'le ugrasmamak icin para veririm:P MS 302 nin hayvan projesini de yaparim ama cok para isterim ehueuh. P.S. projeleri java ile yaparim, MS302 ve CS307 icin diyorum. aynısından işte ben de, hatta P.S. si bile aynı, aynı zamanda heran ulaşabileceğiniz, b7 214 te kalıyorum, amerikada deil :p Scheriff said: ziyafet var yani kagan fazla yiyemiomuş ztn hastaymış siz ısmarlayın ben yerim:) bayram dönüşü yaparız artık bi aktivite kaan organize pls:) beleşse ülser mülser dinlemem yerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bu arada lost prison break heroes dexter supernatural entourage chuck the big bang theory gossip girl the it crowd terminator - the sarah connor chronicles battlestar galactica bunları izliyorum, var mı baska tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Get a life? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 oha listede how i met your mother yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Sen hiç oturmadın di mi nilep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Abi dalga geçiyorum ben de dizi izlerim. :) wow da oynamadığı sürece hayatı vardır zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 oturmadın derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Abi ayıp ediyosun ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Kusura bakmayın fotolar çük kadar makinenin azizliğine uğradım ama HD video çektim o da buraya sığmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Masquerade said: oha listede how i met your mother yok :pkomedi dizisi istemiyorum, sürükleyici dizileri daha çok seviyorum nileppezdel said: Abi dalga geçiyorum ben de dizi izlerim. :) wow da oynamadığı sürece hayatı vardır zaten :D 3 sene wow oynadım, o zamanlar bile hayatım vardı, alakayı kuramadım. bu yaptığın şeyle değil oldugun kisiyle alakalı biraz. ben mesela hiçbi derse gitmem o yuzden hepinizden daha fazla vaktim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Çılgın bir tauren warrior idi bir zamanlar o. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Demek ki ilerde bi hayatın olmicak diyecektim de sen iyi bi öğrencisin sanırım? Helal olsun diyelim o zaman :D Ama çoğu kişi hem wow oynuyor hem de senin izlediklerini izliyorsa bi hayatı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar