asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ahahah olay bu muymuş. şimdi gördüm ömyi cevap da yazmıştım gerek kalmamış gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 olm bi goruselim tanısalım ben cok merak ediorum bu okulu ozleyenler neler yapıo okulda ki bu kadar özlüolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ama ama cok zevkli be niye öle diyorsunuz niye kafamı nillep'e vurucaksınız ama ama okulunu sevmek suçmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben halımı döşedim odama masa üstümü getirdim 22" lcd taktım, öküz gibi hoparlör taktım paso dizi film izleyip tf2 dota f.e.a.r. combat falan atıyorum o da bayıyo bisüre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Benim çevrem güzel. Hem arkadaşlarım hem kızarkadaşım, nası özlemeyeyim okulu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 işte gecenin bi yarısı 5 saat kule çevresin yürüolar bunu romantik yürüyüş yaptım çok iyi okul lan hayat güzel çiçekler şahane şeklinde yorumluyolar sorası malum:D ek: ha bi de işte kız arkadaşım kelimesini cümle içinde kullanım sevgilim var benim gralım ben diolarB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 gez dolaş milletle muhabet et niye odayı tıkılıyorsun ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 nuki said: gez dolaş milletle muhabet et niye odayı tıkılıyorsun ki :Dsen de 3 sene oku, 4. sınıfta kendin cevaplarsın ben bişey demiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 No lifer mısınız arkadaş? Odadaysam da yanımda 5 kişi oluyo toplaşık sosyal oyunlar oynuyoruz. Ders deseniz ok de odamda dizi izliyorum okul sıkıcı demek komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Scheriff said: işte gecenin bi yarısı 5 saat kule çevresin yürüolar bunu romantik yürüyüş yaptım çok iyi okul lan hayat güzel çiçekler şahane şeklinde yorumluyolar sorası malum:D ek: ha bi de işte kız arkadaşım kelimesini cümle içinde kullanım sevgilim var benim gralım ben diolarB) Ya öyle derdim olsa topic açarım abi, neden özlüyosun okulu dedi cevap verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Acil eve çıkmam lazım benim neye malolursa olsun. Yurtta fenalık geçiricem yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 nileppezdel said: No lifer mısınız arkadaş? Odadaysam da yanımda 5 kişi oluyo toplaşık sosyal oyunlar oynuyoruz. Ders deseniz ok de odamda dizi izliyorum okul sıkıcı demek komikkimle konuştuğuna dikkat et olm daha yeni girdin azcık beynini kullan ki bizim de o yollardan geçtiğimiz sonucuna var falan ne bilim düşün yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ben onu bunu bilmem abi odada oturup dizi de izle, çık arkadaşlarınla takıl da aynı zamanda. Ben duramam odada o kadar süre ya.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ahaha nilep eyw no lifer da yaptın 4 sene sora bu msgı alıntılarken çok gülcem:) bizim de odada 5 dk yalnız kalmadığımız zamanlar oldu biliyoruz da konuşuoruz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bence siz beyenemiyorsunuz bir türlü okulu valla :D mükemel biryer yurtda b5 te olunca:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bi de dipnot düşüyim, sabancıya bizim liseden (üsküdar amerikan lisesi) 33 kişi girdik aynı donemden, ve hersene en az 30 kişi giriyo, yani ben bütün hayatımı arkadaşlarımı benden soğutarak geçirsem bile yalnız kalamam sabancıda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Abi devam edin yalnız kalmamaya o zaman. Neden odaya kapanmak? Görürsün deme anlat yaşadıklarını biz de yaşamayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yakinda direk kontenjan acicaklar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 nileppezdel said: Abi devam edin yalnız kalmamaya o zaman. Neden odaya kapanmak? Görürsün deme anlat yaşadıklarını biz de yaşamayalım :Döyle bi ihtimal yok sen şimdilik böyle takıl, ne kadar böyle giderse o kadar iyidir hesabı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 valla koc da da ona yakın bir durum söz konusu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 aquila said: yakinda direk kontenjan acicaklar zaten.bi de lisede üst dönemde olup da üniversitede sınıfta kalıp benle aynanda mezun olacaklar da var, (mesela Elaidi asdfasdfasd) dolayısıyla rekora gidiyoruz lisecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 mastera gelenler var bide, bende mi gelsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 nileppezdel said: Abi devam edin yalnız kalmamaya o zaman. Neden odaya kapanmak? Görürsün deme anlat yaşadıklarını biz de yaşamayalım :Dbi de şöyle bi durum var, Eğitim bölümünde Gel Sabancı topiğine atılan mesaj sayısının, en yakın diğer üniversite topiğinin mesaj sayısına oranını hesapla, sonra düşün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 aquila said: mastera gelenler var bide, bende mi gelsemsen üaa dan mısın? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ulan üsküdardan abimide tnaırsınız belki oda mezun oldu sabancidan 2 sene önce mete adı sarışın fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar