Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ya hiç olayı yok onun soruları önceden görebildiğin kısım kolay ztn soruları dikkatli okursan tek seferde duyacaksın cevapları soruları görmediğin bi kısım vardı snrm onda da sorulcak şeyler belli ne iş yapmış ne mezunu kaç yaşında şu bu her cümle için tek kelime not alsan gerisi gelir 2. bölümde asıl önemli olan kısım writing ztn listening puanın düşük olsa bile essay yazarak kurtarırsın edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ya zaten listeningde çok iyi yaptım bişey değilmiş işte hakkaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 abi ciddi ciddi bitti deadline, benim final grades'de summer yok halen, bir tek spring ve fall var :... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 notlar duser o zaman, sayilmaz yaz derslerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Sps 101 D+ dan A Math 102 F'den C yaz okulu işe yaradı bunların cumulative'e yansıması nasıl olcak bilen varmı ? Eskı harfler kalkıp yerıne bunlarmı koncak ? Yaz okulu öncesi cumulative 1.55'ti hala 1.55 gözüküyor o yüzden sordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 turkiyedeki enteresan sistem varsa eski notlar siliniyo bildigim kadariyla, ama sabancinin yandan yemis amerikan sistemi burda da is basindaysa, eski notlar gpaden silinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ortalama nolcak eski notlar silinmezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bu notlari cumulativee eklicek, yani hem eski notlar hem de bu yeni notlar gpaini etkilemis olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 off, acıklandı sonunda be, mutluyum ehe, mat'ı a-, hum'u de b olarak vermisim, yalnız bende de cumulative aynı gozukuyor... 2. donem sonunda da ilk gun cumulative aynı gozuktu, sonradan degistirildi, dogrusu yazıldı, onun icin endiselenme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 gpa gec update ediliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hangi matı a- ile geçtin merak etmedim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 102 yaw =), yanlıs anlasılma olmasın eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 abi sabanci bitti, bannerweb'den kurtulamadim buraya da bu sene banner gelmis :S allahtan 100 kisi limiti yok yoksa okulu birakir calismaya basardim sdfah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sabancının bannerwebine yeni bi sistem yazıcaz; saat 9 da acılıosa ilk login olan 200 kisi girecek, sonra ki 200 kisiye bi ticket verilicek ve 9.10-9.20 arası kullanabilirsiniz dencek. sonrakilere 9.20-9.30 falan. boylece amel gibi backspace enter yapmican. sadece vaktini beklicen, e bir de saat 9 da ilk tıklayanlardan olmaya kasıcan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Seviyorum okulumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 kgns said: sabancının bannerwebine yeni bi sistem yazıcaz; saat 9 da acılıosa ilk login olan 200 kisi girecek, sonra ki 200 kisiye bi ticket verilicek ve 9.10-9.20 arası kullanabilirsiniz dencek. sonrakilere 9.20-9.30 falan. boylece amel gibi backspace enter yapmican. sadece vaktini beklicen, e bir de saat 9 da ilk tıklayanlardan olmaya kasıcan :pvalla onu asmanin yolu cok kolay, sistem saatine gore bi key cikariyodu eskiden o keyi hackleyenler sirada girecek olan kisinin yerine giriyodu bu ticket olayi iyi encrypt edilmezse, o siradaki 200 kisi tam anlamiyla mundar olur ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 biz derken amatör öğrenci grubu değil OBSS şirketi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Penthesilea said: abi sabanci bitti, bannerweb'den kurtulamadim buraya da bu sene banner gelmis :S allahtan 100 kisi limiti yok yoksa okulu birakir calismaya basardim sdfah yok artık safdasg brown da mı banner kullanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ne yazik ki sdfahf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 arkadaş grubu içerisinde bannerweb'e hep en son girenlerden biri oldum 4 sene boyunca.. ne kadar taktik denediysem olmadı.. o yuzden hep erkenden isini bitirip arkadaslarına yardım eden tiplere özenmisimdir sabancı'da =|.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 biz mezun olduktan sonra gelen sistemi napiim 15inde çalışcak mı o sistem çalışmicak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Scheriff said: Cd yazdıklarını bir daha okudum da aslında sen yazılım mühendisliği okumalıymışın:) ilk bakışta öyle bir izlenim aldım. o yüzden ne kadar çok farklı dil ve sistem bilirsen senin için o kadar iyi olur. sabancıda kimse sana java budur budur böyle yazılır demeyecek. temel program yapısı, nesne tabanlı programlama vs gösterilip gerisini sana bırakıyorlar. kalan dersler bilgisayar bilimi, math, grafik, yapay zeka vs. tabanlı penth'in ve benim bir önceki msjda saydıklarımız dışında da çalışma alanları var cs'te. ve açığı olan bir sektörde iyi bir yazılımla brown'da yapay zeka masterı yapmış birinden çok daha iyi paralar kazanabilirsin 2 yıl daha okuyup bi ton para ve zaman da kaybetmeden hem de>:D< Penth'le daha sonra biraz daha konuştuk da dediğim gibi meka'dan felan tamamen soğudum. Artık yazılım mühendisliğimi, bilgisayar bilimi mi mühendisliği mi bakıcez.. O programlama dili öğrenme olayının da okulda al bu budur diye direk gösterilmediğini biliyorum. Biraz kasmak lazım tabi. İlke mantığını kavradıktan sonra dilleri öğrenmen kolaylaşır dedi öyle olmasını umuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 nesne tabanlılar için öyle tabi bi de functional diller var okulda adını bile duymuyosun nerdeyse ama kullanım alanı olan şeyler ruby perl vs ben biliyomuyum, hyr ama lazım olabilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Peeehhh. Reading çok zordu ya, garipti. Gerisi kolay. 350 kelime essay istediler daha 100 kelime daha yazacakken bi baktım 350 olmuş. Sildim kısaltıp tekrar yazdım :D Geçmişimdir heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 350i geçen direk kalıo ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar