Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

ya hiç olayı yok onun
soruları önceden görebildiğin kısım kolay ztn soruları dikkatli okursan tek seferde duyacaksın cevapları

soruları görmediğin bi kısım vardı snrm onda da sorulcak şeyler belli ne iş yapmış ne mezunu kaç yaşında şu bu her cümle için tek kelime not alsan gerisi gelir
2. bölümde asıl önemli olan kısım writing ztn listening puanın düşük olsa bile essay yazarak kurtarırsın

edit:typo
Sosyal ağlarda paylaş

sabancının bannerwebine yeni bi sistem yazıcaz;
saat 9 da acılıosa ilk login olan 200 kisi girecek, sonra ki 200 kisiye bi ticket verilicek ve 9.10-9.20 arası kullanabilirsiniz dencek. sonrakilere 9.20-9.30 falan. boylece amel gibi backspace enter yapmican. sadece vaktini beklicen, e bir de saat 9 da ilk tıklayanlardan olmaya kasıcan :p
Sosyal ağlarda paylaş

kgns said:
sabancının bannerwebine yeni bi sistem yazıcaz;
saat 9 da acılıosa ilk login olan 200 kisi girecek, sonra ki 200 kisiye bi ticket verilicek ve 9.10-9.20 arası kullanabilirsiniz dencek. sonrakilere 9.20-9.30 falan. boylece amel gibi backspace enter yapmican. sadece vaktini beklicen, e bir de saat 9 da ilk tıklayanlardan olmaya kasıcan :p
valla onu asmanin yolu cok kolay, sistem saatine gore bi key cikariyodu eskiden
o keyi hackleyenler sirada girecek olan kisinin yerine giriyodu

bu ticket olayi iyi encrypt edilmezse, o siradaki 200 kisi tam anlamiyla mundar olur ehue
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:
Cd yazdıklarını bir daha okudum da aslında sen yazılım mühendisliği okumalıymışın:)

ilk bakışta öyle bir izlenim aldım. o yüzden ne kadar çok farklı dil ve sistem bilirsen senin için o kadar iyi olur. sabancıda kimse sana java budur budur böyle yazılır demeyecek. temel program yapısı, nesne tabanlı programlama vs gösterilip gerisini sana bırakıyorlar. kalan dersler bilgisayar bilimi, math, grafik, yapay zeka vs. tabanlı

penth'in ve benim bir önceki msjda saydıklarımız dışında da çalışma alanları var cs'te. ve açığı olan bir sektörde iyi bir yazılımla brown'da yapay zeka masterı yapmış birinden çok daha iyi paralar kazanabilirsin 2 yıl daha okuyup bi ton para ve zaman da kaybetmeden hem de>:D<

Penth'le daha sonra biraz daha konuştuk da dediğim gibi meka'dan felan tamamen soğudum. Artık yazılım mühendisliğimi, bilgisayar bilimi mi mühendisliği mi bakıcez..

O programlama dili öğrenme olayının da okulda al bu budur diye direk gösterilmediğini biliyorum. Biraz kasmak lazım tabi.
İlke mantığını kavradıktan sonra dilleri öğrenmen kolaylaşır dedi öyle olmasını umuyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...