Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

bir de yüksek başarı bursu var bu sene çıktı o. öğrenim ücretinden %75 muafiyet
2005ten beri her sene zam gelio ücrete
19500 20500 22500 25000 şeklinde oldu sanırsam

penth'in cs hakkında sölediklerine ek olarak başka bir mühendisliği cs destekli okumak da bir yol

örnek mekatroniğin 2-3 ana yan dalı var bunlardan biri cs. programlama tarafından girişebilirsiniz mekatroniğe ama ana dal meka olur algoritma ve programlama cs derslerini alırsınız üstüne.

biyomühendislik altında yine biyoinformatik bu tarz bir alan ilginiz varsa yurtdışında da çalışırım diyorsanız çok sağlam bir bölüm bana göre. ama tr de ne kdr araştırma imkanı veya özel sektörde o bilgiyi kullanacak bir alan var mı bilmiyorum.

üretim mühendisliği (nam-ı diğer endüstri müh.) tarafından okursanız da en bariz iş kolu Oracle uygulamaları ve ERP(enterprise resource planning). türkçe açılımını bilmiyorum ama genel olarak büyük şirketlerin yönetimsel olarak, bütün iş akışlarının bilgisayar tabanlı hale getirilmesi süreci ve devamı olarak özetlenebilir. isteyen olursa biraz daha detay veririm.

çok planlı bir şekilde olmasa da 2 senedir stajımı bu alanda yapıyorum. üretim geçmişim var mı yok ama penth'in dediği 3. sınıfta karar verin alanınıza kısmı benim için geçerli olmadı hala kararsızlık yaşıyorum ciddi işe başlayana kadar da devam edicek bu muhtemelen:)
Sosyal ağlarda paylaş

Cd yazdıklarını bir daha okudum da aslında sen yazılım mühendisliği okumalıymışın:)

ilk bakışta öyle bir izlenim aldım. o yüzden ne kadar çok farklı dil ve sistem bilirsen senin için o kadar iyi olur. sabancıda kimse sana java budur budur böyle yazılır demeyecek. temel program yapısı, nesne tabanlı programlama vs gösterilip gerisini sana bırakıyorlar. kalan dersler bilgisayar bilimi, math, grafik, yapay zeka vs. tabanlı

penth'in ve benim bir önceki msjda saydıklarımız dışında da çalışma alanları var cs'te. ve açığı olan bir sektörde iyi bir yazılımla brown'da yapay zeka masterı yapmış birinden çok daha iyi paralar kazanabilirsin 2 yıl daha okuyup bi ton para ve zaman da kaybetmeden hem de>:D<
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
bir de şeyi sormak istiyordum, 2005'ten bu yana ücretleri değişmedi mi / değiştirmeyi planlıyorlar mı ?

ek olarak sabancı=yurt temalı yazmışsınız bu başlığa da, istanbuldan çok mu uzak ki ? bilmiyorum pek şehri.

parayı yazdım ilk mesajımda

sabancı=yurt ewt cunku;
şehirden uzak servis saatleri belli her zaman uymuyor 5 dk geç kalsan saatler farkedio vs. eğer araban varsa uzak değil aslında yarım saatte kadıköyde olursun, bütün sosyal ihtiyacın için de yeterli olur çoğu zaman.

kampüste yaşamak önemli. akşam 7.30 a kadar dersin olabiliyor, kulup toplantıları en erken 8 de başlar, takım antremanları keza öyle. en iyi muhabbet gece olur, grupça ders çalışma ödev yapma seansları hep gece 11-12 de başlar 3-4ü bulur
yurtta kalmazsan bunlardan uzak kalırsın liseden farkı kalmaz okulun
derse gir yemek ye biraz takıl eve dön öğleden sonra koltuk karşısında tv izle uyuya kal gece bilg. dizi ödev vs sabah 3 saat uykuyla derse git döngüsü çok asosyal ve sinir bozucu bir döngü! ha bazı insanlar mutlu bu durumdan şehirde eve çıkıolar falan ama bu en azından 3.-4. sene yapılacak bir hareket çevre edinmeden yapılmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...