Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bir de yüksek başarı bursu var bu sene çıktı o. öğrenim ücretinden %75 muafiyet 2005ten beri her sene zam gelio ücrete 19500 20500 22500 25000 şeklinde oldu sanırsam penth'in cs hakkında sölediklerine ek olarak başka bir mühendisliği cs destekli okumak da bir yol örnek mekatroniğin 2-3 ana yan dalı var bunlardan biri cs. programlama tarafından girişebilirsiniz mekatroniğe ama ana dal meka olur algoritma ve programlama cs derslerini alırsınız üstüne. biyomühendislik altında yine biyoinformatik bu tarz bir alan ilginiz varsa yurtdışında da çalışırım diyorsanız çok sağlam bir bölüm bana göre. ama tr de ne kdr araştırma imkanı veya özel sektörde o bilgiyi kullanacak bir alan var mı bilmiyorum. üretim mühendisliği (nam-ı diğer endüstri müh.) tarafından okursanız da en bariz iş kolu Oracle uygulamaları ve ERP(enterprise resource planning). türkçe açılımını bilmiyorum ama genel olarak büyük şirketlerin yönetimsel olarak, bütün iş akışlarının bilgisayar tabanlı hale getirilmesi süreci ve devamı olarak özetlenebilir. isteyen olursa biraz daha detay veririm. çok planlı bir şekilde olmasa da 2 senedir stajımı bu alanda yapıyorum. üretim geçmişim var mı yok ama penth'in dediği 3. sınıfta karar verin alanınıza kısmı benim için geçerli olmadı hala kararsızlık yaşıyorum ciddi işe başlayana kadar da devam edicek bu muhtemelen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Cd yazdıklarını bir daha okudum da aslında sen yazılım mühendisliği okumalıymışın:) ilk bakışta öyle bir izlenim aldım. o yüzden ne kadar çok farklı dil ve sistem bilirsen senin için o kadar iyi olur. sabancıda kimse sana java budur budur böyle yazılır demeyecek. temel program yapısı, nesne tabanlı programlama vs gösterilip gerisini sana bırakıyorlar. kalan dersler bilgisayar bilimi, math, grafik, yapay zeka vs. tabanlı penth'in ve benim bir önceki msjda saydıklarımız dışında da çalışma alanları var cs'te. ve açığı olan bir sektörde iyi bir yazılımla brown'da yapay zeka masterı yapmış birinden çok daha iyi paralar kazanabilirsin 2 yıl daha okuyup bi ton para ve zaman da kaybetmeden hem de>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Fly said: bir de şeyi sormak istiyordum, 2005'ten bu yana ücretleri değişmedi mi / değiştirmeyi planlıyorlar mı ? ek olarak sabancı=yurt temalı yazmışsınız bu başlığa da, istanbuldan çok mu uzak ki ? bilmiyorum pek şehri. parayı yazdım ilk mesajımda sabancı=yurt ewt cunku; şehirden uzak servis saatleri belli her zaman uymuyor 5 dk geç kalsan saatler farkedio vs. eğer araban varsa uzak değil aslında yarım saatte kadıköyde olursun, bütün sosyal ihtiyacın için de yeterli olur çoğu zaman. kampüste yaşamak önemli. akşam 7.30 a kadar dersin olabiliyor, kulup toplantıları en erken 8 de başlar, takım antremanları keza öyle. en iyi muhabbet gece olur, grupça ders çalışma ödev yapma seansları hep gece 11-12 de başlar 3-4ü bulur yurtta kalmazsan bunlardan uzak kalırsın liseden farkı kalmaz okulun derse gir yemek ye biraz takıl eve dön öğleden sonra koltuk karşısında tv izle uyuya kal gece bilg. dizi ödev vs sabah 3 saat uykuyla derse git döngüsü çok asosyal ve sinir bozucu bir döngü! ha bazı insanlar mutlu bu durumdan şehirde eve çıkıolar falan ama bu en azından 3.-4. sene yapılacak bir hareket çevre edinmeden yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ben haftasonu dönmekten korkar oldum daha okula başlamadan o yol çekilmezy a. Bariz yurt yani. Çıkmazsa yakındaki tırt sitelerde bi ev kiralanır bişey olur. Yurttan da rahat olur evin içi gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hm anladım, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Başlarda işkence o yol. Hatta her senenin başında işkence, 1-2 haftaya pat diye bitiveriyo. Ben sırf o yol için psp aldım mesela, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ben oynayamam öyle shuttleda falan midem bulanır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Grow a pair :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yolda uyican veya koycan laptopa 20dklık dizilerden izlicen ben dawsons creek tüm sezonları ilk sene gidip gelirken bitirmiştim yolda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 aquila said: sen once okulu bitir slycan. sen bitirdin de noldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 gören de beylikdüzünde oturuo zannedicek ha..caddebostanda oturuosun olm temi 170le geçersen 23-24 dakkada evde olursun..shuttle kasarsan yalan olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Sabancıya 15 km civarı site var böyle girişte güvenlik kimlik felan bakıyo baya fiyakalı 2 katlı villa kira 1.5 milyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 suadiye-okul 25 dk 20dknın altına düşmek için fazla agresif olmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Suadiye'den gitmek bile işkence. araba da yok :D Dün 45dk sürdü. Trafik ilerlemeyince hızlı da sürülmüyo. Ki sadece 1. sınıflar okula giderken, üstüne 11 sınıf öğrenci dhaa yollara düşünce servisler falan off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ekmek said: Sabancıya 15 km civarı site var böyle girişte güvenlik kimlik felan bakıyo baya fiyakalı 2 katlı villa kira 1.5 milyar delanın evi kiraya mı açtınız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dela kozyatağında oturmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yazlıktan bahsediyodur. Ekmek çok noob geldin gözüme şu 2 günde lan haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 köyün ortasında bi evleri vardı onların o işte:) hatta parti yapcam abi 1e3 oran olcak falan diye kandırıodu gitmemiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 abi yaz okulu icin final grade'lerin girilme deadline'ına 1 saat kaldı hala tık yok bannerweb'de =)... olur da girilmezse ne olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hepsi A gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bişey soracağım bu arada. ELAE sonucunda upper intermediate level'a kalırsam mesela irregular olup tek dönem okuyorum di mi hazırlığı? İkinci dönem Üniversite 1 normal :D Öyle di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 geçebilirsen upper ı tek dönemde ewt ama irregular olmak çok kasmadıkça bişi değiştirmio yine 5 yılda bitio okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 İnekleyip sınıfta kalmamayı düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ing çok kolay tabiki geçcem demio muydun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ya listeninge not almayı ben Türkçe'de bile yapamam sanırım. Ondan korktum. Ama demin örnek sınavı yaptım, geçerim heralde. Yani İngilizce yetersizliğinden çok, akademik yetersizlikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar