Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kanepe lazım tabi
en azından halı+minder lazım öle veya böle birileri gelcek odaya veya sen gelince odana uzanmak isticeksin yatağa çıkmak kasıcak falan filan

gece sabahlarken minderde 1 saat kestirip sonra derse dvm ediceksin ki bizim minder halı combosu yataktan daha rahattı sırayla orda yatıoduk:)
Mesaj tarihi:
ben kalmaya geldigimde common mi ne diyosunuz ordaki kanepeyi calmistik, fena degildi. Yalniz sabah bi teyze geldi misafiriniz gitmemis dedi, bunuda alin yerins koyun demisti. Bu da boyle bi anim.
Mesaj tarihi:
kgns said:
Ayriyetten Fall dönemi CS201 ödevleri yapılır (hepsi), Spring dönemi CS202 ve/veya CS204 ödevleri yapılır (en geç 1 hafta önceden haber vermek koşuluyla)

ha bir de şu an yaz okulunda CS201 alanların da ödevleri yapılır.

100/100 ve plagiarism çıkamama garantili (çıkarsa alınan para tamamen iade)

sene başında istenirse CS201 dersi için bütün 7 ödevi de yaptırıcam diyene uygun fiyat verilir.

:)
uplayalım, ekmek kapısı :/
Mesaj tarihi:
yaz okulunda 300ytl kazandım ;) kaç senedir bu işi yapıorum reklamı şimdiden vermeye baslıcan ki, ilerde kimse reklam falan bakıcak durumda olmicak. ama birisi son anda gelip de sana "ya ödev yaptırcak adam lazım" derse dicen ki, "hee biri vardı dur bakiyim haber vercem ben sana" sonra bana ulaşıcan ben de paramı kazanıcam :P
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Arkadaş 3, 6 midterm notları ve 0 finalle prob.'dan geçmiş. Vay dedim nasıl okul olmuşuz.
bu "arkadaş" la başlayan şeyler genelde hurafe cıkıo, keklemiş veya abartmış olmasın :)
  • Yeni Oluştur...