nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Tarih: 24 Sep 2007 nileppezdel said: Seneye geliyorum inşallah :) Tarih: 26 Aug 2008 demiştim ben sdfsdf :D Bu mesajımı bulmaya kastım 15-16 sayfa falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kanepe lazım tabi en azından halı+minder lazım öle veya böle birileri gelcek odaya veya sen gelince odana uzanmak isticeksin yatağa çıkmak kasıcak falan filan gece sabahlarken minderde 1 saat kestirip sonra derse dvm ediceksin ki bizim minder halı combosu yataktan daha rahattı sırayla orda yatıoduk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Yere yastık atıp kestirdiğimi bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben kalmaya geldigimde common mi ne diyosunuz ordaki kanepeyi calmistik, fena degildi. Yalniz sabah bi teyze geldi misafiriniz gitmemis dedi, bunuda alin yerins koyun demisti. Bu da boyle bi anim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Micro'nun üstüne oturdum ama hangimizin daha çok canı yandı tam kestiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Xaenin said: Micro'nun üstüne oturdum ama hangimizin daha çok canı yandı tam kestiremiyorum. ohhş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kgns said: Ayriyetten Fall dönemi CS201 ödevleri yapılır (hepsi), Spring dönemi CS202 ve/veya CS204 ödevleri yapılır (en geç 1 hafta önceden haber vermek koşuluyla) ha bir de şu an yaz okulunda CS201 alanların da ödevleri yapılır. 100/100 ve plagiarism çıkamama garantili (çıkarsa alınan para tamamen iade) sene başında istenirse CS201 dersi için bütün 7 ödevi de yaptırıcam diyene uygun fiyat verilir. :)uplayalım, ekmek kapısı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bence ödev zamanları geldiği zaman ulaman daha mantıklı olur, tatil zamanı kim ödev yaptıracak sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 yaz okulunda 300ytl kazandım ;) kaç senedir bu işi yapıorum reklamı şimdiden vermeye baslıcan ki, ilerde kimse reklam falan bakıcak durumda olmicak. ama birisi son anda gelip de sana "ya ödev yaptırcak adam lazım" derse dicen ki, "hee biri vardı dur bakiyim haber vercem ben sana" sonra bana ulaşıcan ben de paramı kazanıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Tamam ama komisyon isterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 mimkin değel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Sana bulduğum her 3 müşteri için beleş bi ödev? Lütfeeeen 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 sen cs201 alırken ben mezun olmuş olucam coni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Yine yap, para kazanırsın noolcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Arkadaş 3, 6 midterm notları ve 0 finalle prob.'dan geçmiş. Vay dedim nasıl okul olmuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Xaenin said: Arkadaş 3, 6 midterm notları ve 0 finalle prob.'dan geçmiş. Vay dedim nasıl okul olmuşuz.bu "arkadaş" la başlayan şeyler genelde hurafe cıkıo, keklemiş veya abartmış olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Yok abi geçmiş bildiğin, onun dışında 8 ortalamayla falan da geçen var yani. Nasıl dökülmüşse millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 gecen sene yaz okulu prob ortalamasi 2.5 miydi ne. bilerek yapiyolar o kadar zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 100 üzerinden mi? Öyleyse çan eğrisi ftw! diyeceğim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 mikroya oturmayan mı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mikro ne ya mikrobiyoloji falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 benim ki microeconomics, xaenin'in de öyle büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mikrobiyolojiye de oturan çokmuş sanırım da, yada şöyle söyleyeyim, bizzat oturan arkadaşım var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ekonomi ekonomi ne biyolojisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 La bişey sorcam netten zottikleri doldururken bölümlere puan veriyosun ya olayı ne onun tam olarak yani puan vermediğim bi bölümü seçemez miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar