Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 penth yapamıo ödevi cs201'den yaptığı ödev 100 alamadı herif master'a gidio düşünün gerisini:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 cookie silemeyen adam odev yaparim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 oha lan bi kere 90 aldi birisi gereksinimlerden birini yazmayi unutmusum diye, bok atiyo pic :) operating systems'tan biraz vefasi olur insanin euhehu sukru, sen sus yeto. cookie silemiyor diye kaldi ya o olay sinir oluyorum alayiniza anasini satayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 cookie mi silemedi ilke dsafsdasffs browna mail atın kabul etmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 banlandigimda cikis yap linkinin calismadigini farkettim, cikamiyorum lan ne bicim forum bu nedanko diye capsle falan dalga gectigi de belli bi sekilde yazdim yani, geyik konusu oldum bu lamerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 aquilanın diline düşmicen D= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 evet, bolum sefiyim burda o yuzden cok konusamiyorum. ilkecim sevdigimizden(gerce fiziksel olarak gorusmedik hic, iliskimiz elektronlardan ibaret), yoksa uberalles bi insan oldugunu biliyoruz, yaptigin isleri takdir ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ilke 92 kilo lan. nesini sevcez. boyu da gnome kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 benim sevgim yetmez 92 kiloya, anca 73 kiloluk sevebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kgns said: Xaenin said: asinanyavuz said: Abi yurt diyorum 5 dakika kala uyanmak diyorum. Kar kış dinlemicen diyorum ya. İki dersin arası hayvan gibi boşluk olsa napıcan, odana gidicen oooh. Uyuyacaksın bi güzel, derse kalkıp yeniden gidicen. Yurdun rahatlığı olmaz abi evde. Yok evi topla, alışverişini yap, yok şuydu yok buydu ohooo... Ekmek, hazırlığı atlayabiliyorsan atla. Ortama hızlı uyum sağlayan biriysen hiç sıkıntı çekmezsin. Yok çok hızlı sağlayamam dersen birazcık yalnız takılırsın ama o da 1-2 aya geçer. Bence atla 1 yıl kaybetme. ELAE hazırlık için adresiniz asinanyavuz :P Abi sen kayıkta mı yaşıyordun yurda rahat diyosun bu kadar ya. Yurt berbat bir olay, daracık oda, televizyon yasak, ses çıkarmak yasak, kağıt gibi duvarlar, içki içmek yasak, overall bakarsan şu yaşta istediğin gibi eğlenmen yasak. Yurdun avantajları dersten bilmemkaç dakka önce kalkma, doğru, ama ben dersten zaten 1 saat önce kalkıyorum, eve çıkarım 1 buçuk saat önce kalkarım benim için farketmez. Odayı temizlemeye geliyorlar, onu evde de halledersin. Yemek içmek desen bok gibi besleniyorum yurtta ben zaten, evde de bok gibi beslenmeye devam ederim, 3 beden genişlemişim bu arada hayırlı olsun. Başka ne avantajı var yurdun, ha arkadaşların yakınlarda, o da ev olayında zaten biz karşılıklı daireler tutmayı planlıyoruz, karşı karşıya 2 tane, alt katta da öyle falan. Kısaca Televizyon istemiyorsanız İstediğiniz gibi içip eğlenmek istemiyorsanız Yüksek sesle arada sırada müzik dinlemek istemiyorsanız Saat 11 den sonra rutin kontrolde arkadaşınızın odasına gelen yurt görevlilerinin, saat 11 den sonra başkasının odasında durmak yasak diye saçmalamalarını dinlemek istiyorsanız Götüm kadar odada bütün senenizi geçirmek istiyorsanız Hadi bonus olarak da dersten 5 dakka önce uyanmak istiyorsanız Yurt tam size göre Only 4.99k$şu ana kadar bi kere sene başında hangi yataklarda yattıgımızı öğrenmek için, bi kere de sene sonunda cıkarken kontrol yapmak üzere gelinmesi dısında, odama hiçbi şekilde yurt görevlisi gelmedi, kimse bas gitarlarımı ve onları baarta baarta caldıgım amfimi görüp bişey demedi. şu ana kadar içerken (her türlü) hiç yakalanmadım. müziği de sağırların duyabileceği seviyeden biraz aşağısında tüm sene dinledim. yanlış yönlendirmeyelim arkadaşları plx. Abi sen şanslıymışsın, biz yaz okulu başında kanepeyi indirelim diye aradık adamları, bu gece yurt görevlisi geldi, oo kaan serkan naber yine partiler devam mı diyo herif, yok yaz okulunda yapmıyoruz artık dedik adam aaa olur mu yaz vakti buz gibi bir bira içmenin keyfi bambaşkadır diye aklımızı çeliyo humus. Ad soyad numara ezbere biliniyo artık, Sabancı Interpol'ün kara listesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 adm ol sen de biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 sadfdsaf adam ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Abi o en son basildigimiz gun efsaneydi ama. Yurt gorevlisi iceri girdi ooo Kaan, Bedo naber diye ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 kgns said: Ayriyetten Fall dönemi CS201 ödevleri yapılır (hepsi), Spring dönemi CS202 ve/veya CS204 ödevleri yapılır (en geç 1 hafta önceden haber vermek koşuluyla) ha bir de şu an yaz okulunda CS201 alanların da ödevleri yapılır. 100/100 ve plagiarism çıkamama garantili (çıkarsa alınan para tamamen iade) sene başında istenirse CS201 dersi için bütün 7 ödevi de yaptırıcam diyene uygun fiyat verilir. :)up huhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 reklam yasak arkadasim. ismini veririm mudure, bunlar hep kopye cekiyye diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 euheuh bana kimse yasak arkadasım odev yapmak demedi okulda, hem ben odev satmıorum, adamlar benden bi program istio ben de o programı satıorum, yazılım geliştiricilik bir nevi. ha istediği program kendi aldıgı dersin odevinin istedigi programmış.. orası benim alanım değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 pilecirism olur, sana belki bisey olmaz ama odevi alana yazik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 confidential information :p şu ana kadar odevini yaptığım hiç kimse ne plagiarism'den yakalandı ne de 100 den düşük not aldı. tabii bunda karşılıklı güven esas. onun açısından yasak olabilir (kendi yapmadığı için) ama bunu sadece o ve ben bildiğimiz sürece, ve de benim para karşılığı yaptığım programın herhangi bir okulun ödevi olduğunu bilmediğim sürece, pek de anlaşılmaz :) tabi birileri arkamdan bıçaklamazsa euheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ben de onu dedim iste, ben bicaklicam, bicagimi biledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hüveee hüveeee :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aglama cocuum, alan yetkilisi baba yarisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hahaha senin dewil aquila nickli uo oyuncuyla alakan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hayir yok, benden gorduler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Off öğrenci kaynakları birimim geldi çok heyecanlıyım oleeey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 okumuştum ben de bütün gönderilen kitapçıkları falan aa bu da var aaaaaa notlar böle hesaplanıomuş aaaaaaaaa yan dal için bu kadar kredi gerekiyomuş şeklinde bütün gereksiz bilgileri öğrenmiştim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar